Ikrei születtek a magyar olimpiai bajnoknak - Cuki fotót posztolt Szász Emese
Megszülettek Szász-Kovács Emese vívó olimpikon ikerbabái.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszülettek Szász-Kovács Emese ikerbabái. A 2016-os riói olimpia aranyérmes párbajtőrvívója február végén jelentette be, hogy első gyermekével várandós. Júniusban aztán az Instagram-posztjaiból az is kiderült, hogy ikreket vár, egy kisfiút és egy kislányt. 

A 36 éves sportolónő augusztus 20-án az Instagramon osztotta meg követőivel, hogy világra jöttek az ikreik: Szász-Kovács Maja Magdolna 3000, Levente Győző 3300 grammal született. A kicsikről több fotó is készült, de az újdonsült édesanya egyelőre csak a cuki talpacskáikról tett közzé képet. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kedves Mindenki!Szeretnénk megosztani veletek örömünket, hogy megszülettek ikerbabáink Szász-Kovács Maja Magdolna (3000g)és Levente Győző (3300g), kimaxolták a bent töltendő idejüket, így szuper egészséges kisbabáink születtek!🙏🏻🙏🏻❤️❤️ Ezúton szeretném megköszönni doktornőmnek, Purcsi Katalinnak, aki egyben a barátnőm is, hogy az ő óvó szemei és később kezei között születtek meg a gyerekeink.., nagyon hálás vagyok a János kórház szülészeti osztályának, a szülésnél aszisztáló orvosnak Dr. Hazay Máténak, a szülésznőknek (Héber Juditnak) és a csecsemőosztály fáradhatatlan és mindig kedves dolgozóinak, végül, de nem utolsó sorban Dr. Molnár Lászlónak, aki a genetikai vizsgálatokat végezte! Köszönjük a baba képeket a Borifotónak,amik csodásak lettek, de egyenlőre ezen az egy képen kívűl most még csak mi csodáljuk őket! És a legfontosabbat a végére hagytam! Apuka is jól van!!😍😍😍😘😘❤️❤️#newborn #love #twins #wearefamiliy #happiness #truelove #boyandgirl 👨‍👩‍👧‍👦❤️

Szász-Kovács Emese (@emeseszasz) által megosztott bejegyzés,

Szász-Kovács Emese gyermekáldás miatt egy ideig szünetelteti a vívást, de a 2020-as tokiói olimpia kvalifikációs időszakának vége felé már ismét versenyezne, amennyiben szükség van rá.

- Amint az orvosok engedik, biztos, hogy elkezdek újra mozogni, meglátjuk, hogy milyen tempóban jön vissza a forma. Tokióról egyáltalán nem mondok le, nyitva hagyom a kérdést - árulta el az InfóRádiónak februárban.

Hosszú Katinka szexi estélyiben 

A tavalyi év női sportolója, Hosszú Katinka 2019-ben díj nélkül távozott az M4 Sport - Az Év Sportolója Gáláról, de kétségtelenül ő volt az idei díjátadó legszexibb sportolója. Az Iron Lady ritkán látható estélyi ruhában, pláne nem nagyon mutatkozik olyan dögös külsővel, mint a díjkiosztón. A kommentelők szerint egyszerre volt dögös és elegáns.

Ezt is szeretjük