Szandi már 16 évesen ámulatba ejtett mindenkit - Így énekelte Whitney Houston leghíresebb dalát
Szandi megmutatta, hogy már tinédzserként is mennyire tehetséges volt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintácsi Alexandra - vagy ahogy az egész ország ismeri, Szandi - már iskolás kora óta a reflektorfényben éli az életét. 13 évesen egy koncerten fedezte fel Fenyő Miklós, méghozzá nem hétköznapi módon: Pintácsi Viki odament hozzá, és arra kérte, hallgassa meg a húgát, hiszen gyönyörű hangja van. Az énekes beadta a derekát, és ezzel kezdetét is vette a közös munkájuk.

Egy évvel a megismerkedésük után meg is jelent Szandi első albuma Kicsi lány címen. A lemezt pillanatok alatt elkapkodták a boltok polcairól, ezután pedig nem volt megállás, a hazai zenei élet ikonikus alakjává vált a piros svájci sapkás lány.

Szandi így énekelt Whitney Houstont

Nem csoda, hogy szívesen emlékszik vissza ezekre az időkre, és van, hogy leporolja régi felvételeit, fotóalbumjait. Rajongói legnagyobb örömére olykor velük is megosztja a kincseit. Most is egy ilyen felvételt posztolt a Facebook-oldalára.

Ebben a YouTube-videóban pedig Whitney Houston leghíresebb slágere, az I Will Always Love You csendül fel, az akkor 16 éves énekesnő előadásában. A bájos lány fiatal kora ellenére erős hanggal rendelkezett, amivel mindenkit elbűvölt. A kommentelők 28 évvel később is elolvadtak az érzelmes daltól, és nem győztek ámuldozni, hogy kedvencük már tiniként is milyen tehetséges volt.

„Csodaszép, tiszta hang és előadás. Igazi tehetség. Gratulálok!” - gratulált neki az egyik rajongója.

Érdekesség, hogy Whitney Houston is gyerekként került a szórakoztatóiparba, igaz, ő kicsit később vált ismertté. Édesanyja tanította énekelni, majd tinédzserkorában magával vitte fellépéseire, végül 15 évesen állhatott először színpadra vokalistaként.

Szandi és Bogdán Csaba lánya, Blanka

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Blanka, aki édesanyja rajongói szerint Szandira hasonlít jobban, míg az édesapja követői szerint Bogdán Csaba génjeit örökölte.

Ezt is szeretjük