Szandi bocsánatot kért Szulák Andreától - Nagyon megbántotta a színésznőt a múltban
Szandi anno túl nyers volt Szulák Andreával, hosszú ideig bántotta az eset.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandiról az egész ország tudja, mennyire szókimondó és őszinte ember. Ebből adódóan előfordul, hogy néha akaratlanul is megbánt másokat. Hosszú ideig nyomasztotta az az eset is, amikor úgy érezte, túl nyersen beszélt Szulák Andreával.

A két sztár annak idején a TV2 Az ének iskolája című tehetségkutatójában dolgozott együtt 2013-tól 2015-ig. Mindketten tanárként szerepeltek a műsorban, karakán személyiségük miatt pedig sokszor összekülönböztek. 

Szandi bocsánatot kért Szulák Andreától

Öt évvel később a Nyugi! Köztünk marad című talkshow-ban találkoztak újra, ahol tiszta vizet öntöttek a pohárba, és megbeszélték az esetleges múltbéli sérelmeket.

A téma azután jött szóba, hogy a műsor háziasszonya, Szulák Andrea azt a kérdés tette fel vendégeinek, köztük egykori kolléganőjének is, hogy szívesen beszélnek-e az érzéseikről. Ekkor bukott ki Szandiból, hogy a mai napig aggasztja az, hogy úgy érzi, anno megbántotta a színésznőt.

- Mi ketten is tapasztaltuk egymás között, hogy volt olyan, amikor kifejezetten sértő tudtam lenni, mert annyira megmondtam a véleményemet. Ugyanakkor nem szeretek rosszban lenni senkivel, és sosem felejtem el azt, amikor felhívtam Andit, hogy "Megbántottalak? Ne haragudj!" - mondta a Life TV műsorában.

Az énekesnőt annyira nyomasztották a történtek, hogy már rémálmok gyötörték. Ezt jelnek tekintette, és mindenképpen biztosítani akarta egykori tanártársát, hogy esze ágában sem volt megsérteni őt.

- Én tudom, hogy te egy temperamentumos lány vagy, és nem is vettem megbántásnak. Az volt elgondolkodtató, hogy egy felnőtt, háromgyermekes édesanya mennyire szenvedélyes tud lenni - reagált az engesztelő szavakra az 56 éves sztár.

Szandi és lánya, Blanka

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Blanka, aki édesanyja rajongói szerint Szandira hasonlít jobban, míg az édesapja követői szerint Bogdán Csaba génjeit örökölte. 

Ezt is szeretjük