Bódi Margó tinikori fotója - Nem csoda, hogy Guszti 44 éve beleszeretett
Bódi Margó fiatalkori fotót osztott meg: Bódi Gusztival így néztek ki szerelmük hajnalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bódi Margó nem mindennapi fotót osztott meg magáról és férjéről, Bódi Gusztiról. A montázs fekete-fehér fotója 1967-ben készült, amikor mindketten tinédzserek voltak, a színes képen pedig már mindketten közel vannak a hatvanhoz, ötszörös nagyszülők. 

Az énekes sztárpár 44 éve él boldog házasságban, mindenért együtt dolgoztak meg. Az ő életükben is voltak hullámvölgyek, de mindig kitartottak egymás mellett, és közösen vészelték és a nehéz időszakokat.

Bódi Margó és Guszti fiatalon

Bódi Margó mindössze 14 éves volt, amikor Gusztival egymásba szerettek. A 61 éves énekes a Spektrum Home csatornán futó NőComment! című talkshow-ban azt mesélte, már az első randin tudta, Margó lesz a felesége.  

- Egy kútnál taliztunk, de már előbb megtetszett Margó, mert a bátyjával haverkodtunk. Már akkor is előrébb jártam, mint a velem egybekorúak, akkor is ilyen izmos voltam, mint most, és jobban felfigyeltek rám a lányok. Margó is. Amikor elénekeltem egy dalt, és amikor az első randit megdumáltuk, eldöntöttem, hogy ő lesz az én életem szerelme - vallotta be a Margónál három és fél évvel idősebb Bódi Guszti a nézőknek 2019 júniusában. 

Az első randijuk után a roma tradíciók szerint már nem is volt visszaút, a család férjként és feleségként tekintett rájuk, mert ha a lány már egy estét a fiúval tölt, akkor nem szabad visszaküldeni a családjához. 

Bódi Margó unokája, Evelin

Bódi Margó nagyobbik lányunokája nagyon hasonlít az énekesnő fiatalkori énjére. Ezt bárki megállapíthatja azokon a fotókon, melyek 2019 áprilisában készültek.

Ezt is szeretjük