21 éves lett Szandi és Bogdán Csaba lánya: gyönyörű nővé vált a másfél kilós baba
Szandi és Bogdán Csaba megható sorokkal és képekkel köszöntötték fel lányukat, Blankát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli 21. születésnapját Szandi és Bogdán Csaba elsőszülött gyermeke, Bogdán Blanka. Zenész szülei az életük minden fontos évfordulójáról megemlékeznek. 

Természetesen egy szem lányuk születésnapjáról is egy-egy megható posztot tettek ki a közösségi oldalaikra. 

Szandi és Bogdán Csaba lánya 21 éves lett

A két sztár között 1992 nyarán csattant el az első csók, de csak hét évvel később keltek egybe hivatalosan, 1999. június 18-án tartották esküvőjüket. A gyermekáldás sem váratott sokat magára: Blanka 2000. március 11-én jött a világra. A vártnál egy hónappal korábban, 1640 grammal született. 

"Minden pillanatára pontosan emlékszem. A sürgősségi császározás előtt az aggodalmakkal teli percekre, ahogy Csabival egymás kezét szorítva imádkoztunk, mielőtt betoltak a műtőbe. Aztán a felszabadult sóhajra, amikor közölték velünk, hogy makk egészséges, csak még gyenge és picike. Aztán arra is, amikor hetek múlva végre elérte a bűvös két kilót és hazajöhettünk!" - írta az énekesnő posztjában, amiben egy videómontázst is láthatnak követői. 

A 44 éves sztár Blanka születésétől fogva pillanatképeken megmutatja meg, hogy vált a körülbelül másfél kilós babából cuki kislány, nagy testvér, majd immár két öcsike nővére, gyönyörű kamasz, aztán tini és végül felnőtt nő. 

"21 évvel ezelőtt ilyenkor, egy átizgult éjszaka után én voltam a legboldogabb apukája a világon. Mivel nagyon kis súllyal született, elég sokára engedték haza a kórházból. Sosem felejtem el a pillanatot, amikor az inkubátorban először rám mosolygott" - ez már a büszke édesapa posztjában olvasható.

Bogdán Csaba maga is ámul azon, milyen hamar elrepültek az évek, és mára a kicsi lánya nem csak itthon, de a világ minden táján nagykorúnak számít a 21 évével. 

Szandi és Bogdán Csaba lánya fotókon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen képeket posztoltak szülei Blankáról az elmúlt években. A gyönyörű, fiatal nő az édesanyja rajongói szerint Szandira hasonlít jobban, míg az édesapja követői szerint Bogdán Csaba génjeit örökölte. 

Ezt is szeretjük