Mint két tojás! Szandi 21 éves lánya, Blanka kiköpött az édesanyja
Szandi és Blanka nemcsak külsőre hasonlítanak, személyiségük is ugyanolyan.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandi lánya beleszületett a szórakoztatóiparba. Zenész szülei révén az anyatejjel szívta magába a művészetet, így nem csoda, hogy már most a nyomdokaikba lépett. Bogdán Blanka 2021 márciusában ünnepli 21. életévét, de már most világos, hogy a reflektorfénybe vágyik.

Azt még nem döntötte el, hogy a média melyik területén akar majd karriert csinálni: egyelőre énekesnőként bontogatja a szárnyait, de saját videóklipeket készít, valamint a televíziózás világa is vonzza. 

Szandi és lánya úgy hasonlítanak, mint két tojás

Szandi elárulta, hogy családja női tagjai olyanok, mintha egymás tükörképei lennének. Ő édesanyja szokásait vette át, majd azokat továbbadta lányának.

- Édesanyám rengeteg időt tölt a tűzhely mellett, ez mindig is így volt (…) Szinte látom magam előtt, ahogy áll a konyhában… Az évek alatt ezt a bizonyos pózt átvettem tőle, tőlem meg a lányom. A húst is egyformán panírozzuk, mint ahogy ezer ehhez hasonló apróságot ugyanúgy csinálunk. De nemcsak a szokásaink, a habitusunk is hasonló. Mindhárman örökmozgó nők vagyunk, akik nem bírnak sokáig ülni - mesélte az énekesnő 2021 februárjában a Story magazinnak.

Azt is elárulta, amellett, hogy Blanka egyetemre jár, és zenél, kisgyermekekre vigyáz, és ezzel a munkával is komoly tervei vannak.

- A lányom tanulmányai mellett bébiszitterkedik, összességében 15 gyerekre vigyáz, és amint a koronavírus alábbhagy, akkor egy évre ki is költözik egy családhoz San Diegóba, ahol két kislány lesz a gondjaira bízva.

Az anya-lánya páros kívül-belül hasonlít egymásra. Képes összeállításunkban csokorba szedtük Szandi és lánya, Blanka közös képeit, amelyeken tényleg úgy festenek, mint két tojás.

Ezt is szeretjük