Szalai Vivien fényűző esküvője: Palik László kísérte az oltárhoz a TV2 hírigazgatóját
Képeken Szalai Vivien álomlagzija. Sztárparádé, lélegzetelállító helyszín és meseszép esküvői ruha jellemezte az esküvőjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 hírigazgatója, Szalai Vivien és párja szeptember 9-én tartották meg fényűző esküvőjüket. A Turai Kastély varázslatos kertjében szikrázóan szép őszi napon fogadtak egymásnak örök hűséget.

A tévés az Instagram-oldalán engedett némi bepillantást az álomlagziba, a fotók elárulják, minden úgy sikerült, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Az őszi dátum ellenére egy csepp eső sem esett.

Szalai Vivien esküvője

Szalai Vivien klasszikus, hófehér menyasszonyi ruhát választott a nagy napra. A megjelenését illetően vőlegényének mindössze két kérése volt: a haja legyen kiengedve, és ne csipkeruhát viseljen. 

Végül egy letisztult darabra esett a választása, amelyet jó barátnőjével, Kanizsai Silka Ágnes divattervezővel közösen álmodtak meg. A testhezálló kreáció fazonja kiemelte karcsú alakját, a csipkekesztyű pedig elegáns hatást keltett.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A vendégsereg felért egy sztárparádéval: Marsi Anikó és párja, Gábor, Fásy Ádám, Rogán Cecília, Krasznai Zsolt és felesége, Barta Sylvi, Andor Éva, Schobert Norbi és Rubint Réka is a meghívottak közt szerepelt.

Palik Lászlónak különleges szerep jutott a ceremónián. Ő vezette oltár elé a menyasszonyt.

- Laci kísért az oltárhoz. 2016 óta ismerjük egymást, és amikor visszatért a TV2 képernyőjére, akkor lettünk igazán közeli barátok. Ő nemcsak a jó, hanem a nehéz pillanatokban is mellettem állt, támogatott, és lelkileg átsegített ezeken az időszakokon. Amikor még egyedül voltam, és bevallottam neki, félek attól, leszek-e még szerelmes, akkor azt mondta, biztosra megígéri, hogy ő fog az esküvőmön bekísérni, és ez így is lett - emlékezett vissza Szalai a Blikknek.

Tóth Gabi, Varga Viktor és Gönczi Gábor a zenéért feleltek. Előbbi a fogadalom után, Varga Viktor a bevonulás közben énekelt, a Tények műsorvezetője zenekarával pedig a hajnalig tartó buli során adta a talpalávalót.

Hosszú Katinka esküvője

Hosszú Katinka augusztus 22-én férjhez ment szerelméhez, Gelencsér Mátéhoz. Az esküvőjük a legnagyobb titoktartás közepette zajlott, még a meghívókba is belefoglalták, vendégeik ne posztoljanak fotókat a szertartásról a közösségi médiába.

Ezt is szeretjük