Szabó Zsófinak ez a jóképű celeb csapja a szelet: a reggeli műsorban is flörtölt vele
Szabó Zsófiért rengeteg férfi van oda, a sármos fodrász, Frohner Fecó is flörtölt vele a Reggeliben.

szabo-zsofi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta Szabó Zsófi és Shane Tusup tavasszal szakítottak, sokan kíváncsian várják, ki lesz az a férfi, akinek sikerül meghódítania a szőke sztárt. 

Frohner Fecó tavaly lett szingli, Kárpáti Rebekával a Nyerő Párosban még együtt szerepeltek, aztán szakítottak. A sztárfodrász ezt követően megmutatta főzőtudását idén tavasszal A Konyhafőnökben, ősszel pedig második helyezést ért el a Celeb vagyok, ments ki innen! című realytiben. 

Szabó Zsófi és Frohner Fecó

Frohner Fecó a Reggeli vendégeként már nyáron is incselkedett Szabó Zsófival, amikor közölte vele, nem húzott alsónadrágot a műsorba. Legutóbb egykori hobbijáról, a fociról és a dzsungelben töltött időről beszél. Szabó Zsófi többek között arról kérdezte, milyennek találja a dzsungel utáni életet és mennyire szedik szét a csajok a műsor óta.

frohner-feco.kep.png
Fotó: RTL/Reggeli

A fodrász először még nem válaszolt semmit, csak sejtelmesen mosolygott, amit a szőke tévés nem hagyhatott szavak nélkül.

- Nézd azt a huncut mosolyt - jegyezte meg kollégájának, Papp Gergőnek.

Frohner Fecó kis habozás után bevallotta, hogy sok lány jelentkezett nála a Celeb vagyok, ments ki innen! óta, azonban ő csak egy hölgy után epekedik.

szabo-zsofiek-kep.png
Fotó: RTL/Reggeli

- Egy úriember ilyenről nem beszél. Őszintén szólva kellett egy-két hét, amíg akklimatizálódtam a környezethez. Mondjuk úgy, hogy visszaérkeztem, de mindig eszembe jutnak emlékek, hogy mekkora tapasztalat volt és milyen boldog pillanatokat éltem ott át. A lányokra visszatérve: írogatnak, igen, nagyon kedvesek, aranyosak. De én csak egy hölgynek az írását várom... - mondta kacsintva, miközben tisztázta, hogy nem Papp Gergőnek szánta a bókot.

Szabó Zsófi fenékvillantása

Szabó Zsófi mostanában dögösebbnél dögösebb szettekben pózol a közösségi oldalán található fotókon. Az Instagram-oldalára egy extrán dögös tartalmat tett ki, amelyen kivillant a feneke.

Cover-kép: RTL/Sárosi Zoltán

Ezt is szeretjük