Szabó Zsófi barna hajra váltott: imádják az új színt a kommentelők

Szabó Zsófi már jó ideje búcsút intett a világos szőke frizurának. Most még egy árnyalattal sötétebb lett a haja.

szabó-zsófi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi világos barna hajra váltott. A műsorvezető követői tegnap délután az Instagramon keresztül értesülhettek róla, hogy kedvencük megújította a külsejét. 

Először csak sztori formájában mutatta meg, hogy a Hajas Szalonban járt, majd a végeredményről is posztolt két képet. Hosszú éveken keresztül hordott világosszőke frizurát. Tincsei árnyalatán sokáig nem variált, viszont a rövid hajat már kipróbálta. 2014-ben a Jóban Rosszban miatt vált meg a hosszú lokniktól. 

Szabó Zsófi barna hajjal

2020 óta fokozatosan egyre sötétebb hajjal láthattuk, tegnap pedig világosbarna színt kapott a fodrászától. Az RTL Klub Reggeli mai adását már így vezette. Az Instagramon kitett képeit pedig itt tudod megnézni.

szabó
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A kommentelőknek nagyon bejött a váltás, nem győzték dicsérni, milyen fantasztikusan néz ki így. Könnyen lehet, hogy ezzel a hamvas árnyalattal trendet teremt, hiszen sokan tudakolták tőle, pontosan mi az új szín megnevezése.

"Nagyon szép lett a hajad!"

"Nagyon bombán nézel ki."

"Szuper jó lett!" - sorakoztak a bókok a bejegyzés alatt.

Szabó Zsófi ciki pillanata

Frohner Fecó szereplése emlékezetesre sikerült a Reggeliben: legutóbb megígérte Szabó Zsófinak, hogy ha legközelebb meghívják, egy szál fecskében fog neki főzni. Kínos pillanatokat okozott a műsorvezetőnek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük