Egyéjszakás kalandból házasság: Szabó Győző és Rezes Judit így szerettek egymásba
Szabó Győző és Rezes Judit először nem akartak komoly kapcsolatot, ám a színész beleszeretett a kolléganőjébe.

rezes-judit-szabó-győző-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rezes Judit és Szabó Győző azon művészpárok közé tartoznak, akik nem félnek keverni a munkát a magánélettel. Ugyanaz a harmónia jellemzi őket a hétköznapokban, mint amikor közös előadásukban ketten állnak a színpadon.

2018-ban mutatták be a szerelmük ihlette Loveshake - Az élet összeráz című darabot, amelyet három esztendő kihagyás után ismét műsorára tűzött a 6SZÍN Teátrum. 

Szabó Győző és Rezes Judit kapcsolata

Nem véletlen, hogy úgy ítélték, kapcsolatuk történetét színre kell vinni. Hollywoodi filmekben szoktunk hasonló sztorikat látni: egyéjszakás kalandból szerelmesek, majd szülők, végül házastársak lettek.

- Már nem azt a kort éljük, amikor először levelezgetünk, közben egymásba szeretünk, majd találkozunk, megesküszünk, és ágyba bújunk a nászéjszakán. Első körben nem képzeltem el, hogy járjunk, vagy hogy a kapcsolatunknak hosszabb jövője legyen - vallotta be Szabó Győző a Story magazinban 2022 márciusában.

Bár a színészben már a kezdetekkor megmozdult valami pályatársa irányába, Rezes Judit nem vette komolyan a közeledését. Kollégaként kedvelte Szabó Győzőt, de soha nem gondolt arra, hogy összejöjjenek.

- Bennem volt vonzalom, Juditban nem, és találkozgattunk. Kitartó voltam, és nyomultam. És bár ő nem igazán bátorított, nem adtam fel, mert közben beleszerettem.

A kitartó ostromlásnak végül meglett az eredménye. 2004-ben lettek hivatalosan is egy pár, tízévnyi együttélés után megtörtént az eljegyzés, majd újra el kellett telnie hét esztendőnek, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. Két közös gyermekük született: Misi 2010 novemberében, Gáspár 2019 márciusában látta meg a napvilágot.

Molnár Áron és ritkán látott felesége

Molnár Áron csak különleges eseményeken jelenik meg együtt koreográfus feleségével, Duda Évával. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkotnak, valamint további fotókon mutatjuk magyar sztárok ritkán látott kedveseit.

Cover-fotó: Femina/Csabai Kristóf

Ezt is szeretjük