Szabó Győzőt megcsalta volt párja: rajta kapta egy másik férfival a lakásában

Szabó Győzőt megcsalta a volt párja, de nagy balhé helyett meglepő módon reagált a félrelépésre.

szabó-győző-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani, hogy Szabó Győzőt macsóként ismerte meg az ország. A Valami Amerika Ákosaként robbant be a köztudatba, a karakter igazi csajozógép volt. 

Ez a jelző a megformálójára is illett egykor: saját bevallása szerint, ha megtetszett neki egy lány, addig udvarolt, amíg meg nem szerezte. Bár a hódítás terén nem ismert visszavonulót, egészen más volt a helyzet a párkapcsolaton belül.

Szabó Győző és a megcsalás

Ha bármikor jött egy harmadik fél, sosem harcolt az aktuális párjáért. Még akkor sem, amikor a megcsalás a szeme láttára zajlott.

szabó-győző-1
Fotó: Klubrádió/Szavakon túl

Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában mesélt el egy nem mindennapi történetet az egyik exéről, akit félrelépésen kapott. A jelenet úgy zajlott, ahogy a filmekben: amikor hazaért a saját lakásába, a nőt egy másik férfival találta félreérthetetlen helyzetben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy ilyen tettenérés után szinte borítékolható az óriási balhé, kiabálás, ez a színész esetében viszont egyáltalán nem így történt. 

- Lefeküdtem, és másnap előbb keltem fel, mint ők, és csináltam három főre reggelit. Megterítettem az asztalt három tányérral, leültem, és szépen megreggeliztünk.

szabó-győző-2
Fotó: Klubrádió/Szavakon túl

Bár borzasztó kínos volt a jelenet, nem bánta meg egy percig sem. Ráadásul az élet végül visszaigazolta, milyen jól döntött, hogy így cselekedett. Évekkel később a megcsalást elkövető nő felkereste, és annyit mondott neki: "Győző, te nyertél”.

Úgy véli, ez valószínűleg azt jelentheti, az által, hogy nem kezdett el viaskodni, bebizonyította, hogy ő lett volna a jobb választás a másik férfi helyett, akivel egyébként a nő évekig együtt volt.

Olvass a magyar színésznő exének titkos életéről!

"A párom egy egész személyiséget hazudott nekem, volt egy titkos másik élete, másik neve, amiről nem tudtam" - a Barátok közt sztárjának exét bilincsben vitték el a rendőrök a szeme láttára.

Cover-fotó: RTL/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük