A Barátok közt színésznőjét durván átverte az exe: volt egy titkos, másik élete
Görgényi Fruzsina élete nagy szerelmi csalódásáról mesélt, ami egy átverésen alapult.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly decemberben derült ki, hogy Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba öt év után a szakítás mellett döntöttek. A Barátok közt Gigijét alakító sztárnak egy másik veszteséget is fel kell dolgoznia: ugyancsak 2020 decemberében derült ki, hogy közel 23 év után véget ér az RTL Klub napi sorozata. 

A színésznő a Hot! magazinnak azt mondta, az utóbbi évek tapasztalatai a segítségére vannak, ennél sokkal keményebb szituációk is történtek már az életében. 

Görgényi Fruzsina nagy szerelmi csalódása

- Közösen döntöttünk az elválás mellett, de ez egy nagyon bonyolult folyamat volt. A karantén időszaka alatt volt időnk magunkkal foglalkozni, és rájöttünk, hogy mást akarunk az élettől - mondta az énekessel való szakításról. 

gorgenyi-fruzsina-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

Az elválás korrekten történt, egy korábbi szakítása sokkal jobban megviselte, az ugyanis egy átveréses szerelmi csalódás volt, ami után a földön fekve sírt - végül abból is felállt. 

- Benne voltam egy olyan kapcsolatban, ami ugyan rövid ideig tartott, de nagyon sokáig megviselt.

A párom egy egész személyiséget hazudott nekem, volt egy titkos másik élete, másik neve, amiről nem tudtam.

- Aztán egy nap bekopogtattak a rendőrök, és bilincsben vitték el a börtönbe a szemem láttára. Az volt a szerencsém, hogy csak egy-két hónapja voltunk együtt, de még így is sokként ért az egész, sokáig fel sem fogtam, mi történ - mesélte a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az édesapja eljött érte a fővárosba, és hazavitte Miskolcra. Időbe telt, mire a becsapottság érzésén túl tudott lépni, ugyanakkor szerinte a csalódásokat is meg kell élni, tanulni lehet belőlük. Ma már nem hagyná például, hogy megcsalják, ahogy azt húszévesen átélte.

Görgényi Fruzsina a 2018-as JOY Social Media Awardon.
Görgényi Fruzsina a 2018-as JOY Social Media Awardon.
Fotó: Femina/Szabó Lolita

- Akkoriban olyan kapcsolatban is voltam, hogy össze-vissza csaltak közben - persze ezt csak később kezdtem sejteni. De annyira szerelmes voltam, hogy semmivel nem törődtem, újra és újra el lett csavarva a fejem - vallotta be. 

Varga Iza nagyobbik lánya, Anna

Kétség sem férhet hozzá, hogy a színésznő mindkét gyermeke örökölte páratlan szépségét. Kisebbik lánya, a 13 éves Sári bájosan mosolyog vissza édesanyja Instagram-fotóin, míg a 19 éves Anna igéző, kék szemével hódít.

Ezt is szeretjük