Vastag Csabával 5 év után szakítottak - A Barátok közt színésznője először szólalt meg a különválás után
Görgényi Fruzsina először beszélt arról, hogyan élte meg a különválást Vastag Csabával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

December közepén derült ki, hogy Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina öt év után szakítottak. A Barátok közt szereplője az év elején a Reggeliben szűkszavúan annyit mondott, szeretettel és tisztelettel váltak el egymástól. 

A színésznő a Fókusz tegnap esti adásában mesélt először arról, hogyan élte meg a különválást, hogyan próbál új életet kezdeni. 

Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina szakítása

- Nem tudom, ki élt ilyet át - én még nem, nekem ez új -, de van olyan az életben, hogy a szíved egyszerűen nagyon ott akar még maradni valahol, de az eszeddel tudod, nem ott a helyed, tovább kell lépni - mesélte az RTL Klub műsorában. 

gorgenyi-fruzsina
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Vastag Csabával közösen döntöttek úgy, hogy szakítanak, és megpróbálnak új életet kezdeni. Görgényi Fruzsina nem titkolja, hogy a különválás után mélyponton van, ugyanakkor sok terve van 2021-re. Bár a Barátok közt idén véget ér, szeretne képernyőn maradni, és a műsorvezetést is szívesen kipróbálná. A továbblépésben az is segíti, hogy rengeteg önfejlesztő könyvet olvas. 

- Popper Péternél olvastam valamelyik nap, hogy nem szabad elfutni a bánat elől, mert akkor az csak elhatalmasodik rajtad, úgyhogy próbálok tudatosan gyászolni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A műsorban azt mondta, most még nem vágyik új szerelemre. Nem szeretne beleugrani egy másik kapcsolatba, a múltban követett már el ilyen hibát, nem vezetett sehova. Úgy véli, a szakítás utáni pillanatokat meg kell élni. 

- Szerintem az is hozzájárult ahhoz, hogy igazán mély tudott lenni a szerelmünk, hogy próbáltuk magunkat megóvni a külvilágtól. Most sem szeretném kiadni a mi kis világunkat és titkainkat. 

gorgenyi-fruzsina2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Nem tudok előrukkolni tányértöréssel, ajtócsapkodással, mi tényleg hatalmas nagy szeretetben és tiszteletben váltunk el egymástól, és ami a legfontosabb szerintem, hogy soha nem tettünk olyat a másikkal, ami miatt ne tudnánk a másik szemébe nézni később. Szerintem ez nagyon jó alap arra, hogy egy jó barátsággá alakuljon a kapcsolatunk Csabival - árulta el a Fókuszban. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 16 éve házasok

Vannak olyan szerelmi történetek, amik akár egy romantikus filmben is megállnák a helyüket. Ilyen volt Deutsch Anita és Kinizsi Ottó megismerkedésének sztorija is, hiszen munkahelyüknek köszönhetik boldogságukat.

Ezt is szeretjük