Szabó Győző félrelépett: Rezes Judit ezért bocsátotta meg a hűtlenségét
Szabó Győző és Rezes Judit 18 éve elválaszthatatlanok. A színész félrelépése sem tudott közéjük állni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Győző és felesége, Rezes Judit kapcsolata futó kalandnak indult, majd elsöprő szerelem lett belőle. A színészpár 18 évvel ezelőtt vált egy párrá, 2021 augusztusában két közös gyermek, 17 együtt töltött év és hétesztendőnyi jegyesség után mondták ki a boldogító igent Tokajban.

Ha megkérdezik őket, mit szeretnek a legjobban a párjukban, gondolkodniuk sem kell, azonnal mondják a választ.

Szabó Győző félrelépése

A színészt a mai napig lenyűgözi felesége természetessége, humora és őszintesége. A színésznő pedig a köztük lévő harmóniát imádja.

- Az a jó a mi kapcsolatunkban, hogy tudunk változni a másik irányába. Egymáshoz idomulunk. Mindkettőnknek vannak rigolyái. Én például nagyon makacs vagyok. Szeretek ragaszkodni az elképzeléseimhez, nem viselem jól, ha valami nem a terv szerint történik, és jó érzés, hogy Győző nem csupán elfogadja a „hülyeségeimet”, de tesz is azért, hogy jól érezzem magam - árulta el Rezes Judit a Story magazinnak.

Nekik is voltak hullámvölgyeik, amelyeket Loveshake - az élet összeráz című, róluk szóló, közös előadásban vittek színpadra. A múlt megrázó eseményeit is beleírták a darabba, ám amikor ezeket újra eljátsszák, érzelmileg megtartják a távolságot. 

A munkában és a magánéletben is igazi nyerő párost alkotnak, a köztük lévő kötelék olyan szoros, hogy még a hűtlenség sem tudta szétszakítani. Szabó Győző a lánykérés után lépett félre, ám Rezes Judit úgy döntött, megbocsát neki.

- Nem ok nélkül döntöttem így. Akkor úgy éreztem, ebben én is felelős vagyok, nem csak Győző hibája. Ha az lett volna, soha többé nem akartam volna látni, így viszont volt lehetőségünk megbeszélni mindezt, és a mai napig erre törekszünk minden felmerülő probléma kapcsán.

A mi kis falunk szereplői a valóságban

A közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív, Lévay Viktória alakítja. Április végén ünnepelte a 47. születésnapját, az ebből az apropóból készült fotója láttán meg nem mondanánk, hogy őt látjuk a sorozatban. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő. Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is.

Ezt is szeretjük