Válása után nagy szerelmével is szakított a TV2 műsorvezetője – Először beszélt róla
Szabó Dóra még nem dolgozta fel pár hónappal ezelőtti szakítását.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Dóra 2017 márciusa óta a Mokka gyönyörű műsorvezetője. 2011-ben elnyerte a TV2 Szépségkirálynő című műsorában a Miss Earth Hungary címet, majd a csatorna Jóban Rosszban című napi sorozatának szereplője lett. Hiába azonban a vonzó külső, a magánélete még nincs sínen. A házassága válással végződött, az ezt követő nagy szerelem pedig pár hónappal ezelőtt szakítással – mesélte a Story magazinnak.

A 31 éves szépség saját bevallása szerint négy együtt töltött év után túl fiatalon ment férjhez 2012-ben, emellett hajlamos arra, hogy a szerelem kezdeti szakaszában túlságosan idomul a másikhoz, nem figyel eléggé magára.

- Szép esküvőnk volt, úgy hittem, örökké együtt maradunk. Tulajdonképpen a volt férjem mellett nőttem fel. Szerettem őt, mígnem ráébredtem, hogy másra van szükségem. Egy év után közös megegyezéssel váltunk el, semmiért nem tudom a volt férjemet hibáztatni – mesélte a hetilapnak.

szabo-dora
Fotó: TV2

Nemrég a válás utáni nagy szerelem is véget ért az életében, a kapcsolatot még nem sikerült magában lezárnia, ezért most szeretne kicsit önmagával foglalkozni.

- Nehezen lépek túl a legutolsó kapcsolatomon, sokat jelentett nekem.

Csak pár hónapja lett vége, és bizony, még előtörtnek belőlem az emlékek,

ez normális, ha fontos volt valaki az életünkben. Azért sem könnyű, mert nem szeretnék több zátonyra futott kapcsolatot és fájdalmas beszélgetést. Még egyszer szeretnék megházasodni, de az tartson örökké – árulta el.

Ezt is szeretjük