Pintér Tibor exe is hamar új párra talált – Túltette magát a megcsaláson
Pintér Tibi exe, Frida is új életet kezdett - rátalált a szerelem is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Viharos szakításuk után Pintér Tibor exe, Rubos Friderika is túltette magát azon, hogy bár azért költöztek külön, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat, a színész eközben beleszeretett egy kolléganőjébe, az X-Faktorban megismert énekesnő-színésznőbe, Ilyés Jeniferbe. "Végre révbe értem" – így mutatta be Tenya január közepén új szerelmét a Mokkában, ahol beismerte, tudat alatt már hónapokkal korábban, a színpadon is udvarolt a lánynak.

Rubos Friderika a szakítás óta először a TV2 Ripost című műsorának kamerái előtt beszélt arról, hogyan élte meg a viharos kapcsolatot és a nem kevésbé viharos elválást.

- Sokat kellett csalódnom, de talán ez az utolsó volt a legnagyobb csalódás és fájdalom.

Örülök, hogy ha ő ilyen gyorsan tud továbblépni és cserélgeti a… zoknikat.

Én nem voltam soha olyan, aki az egyik kapcsolatból a másikba lépett – mondta a TV2 műsorában. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok ! Mindnekinek nagyon szép hetet kívánok .🤗👊🏻

Rubos Friderika Dalma🦄 (@fridirubos) által megosztott bejegyzés,

Sokat veszekedtek, de a 21 éves lány azt mondta, mindig úgy érezte, a boldogtalansághoz egy harmadik személynek is köze van.

- Ezt már nagyon-nagyon régóta sejtettem. Nem voltam hülye, csak próbáltam ezt leplezni. Mondtam is Tenyának, hogy nem szeretném, ha egymás közelében lennének, mert engem ez frusztrál és bánt.  

Rubos Friderika a szakítás után új életet kezdett: elkezdett egészséges ételeket főzni, és kipróbált egy új sportot, a rúdfitneszt, aminek az lett az eredménye, hogy a teste szálkásabb és energikusabbnak érzi magát. Gyógymasszőrnek tanul, és énekelni is elkezdett, szeretne egyszer DJ is lenni.

Fontos változás, hogy mostanra Fridára is rátalált a szerelem, ezt az Instagram-oldalára is kiposztolta.

A fotóra érkezett kommentekre azt válaszolt, hogy "Úgy látszik, hogy tényleg akkor jön valaki az életünkbe, amikor legkevésbé se számítanánk rá", illetve hogy "Most jól választottam :) nem fogok úgy járni!"

Ezt is szeretjük