Esküvő helyett szakított az RTL Klub híradósa - Belefogyott a bánatba
Szabados Ágnes és párja hat év után szakítottak egymással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabados Ágnes, az RTL Klub híradósa kisebb megszakítással hat évig élt párkapcsolatban kedvesével, Ákossal. Már az esküvőjük helyszíne és időpontja is megvolt, azonban végül a különválás mellett döntöttek. A szakítás nagyon megviselte a kereskedelmi csatorna sztárját. Az elválás részleteiről a Hot! magazinnak mesélt. 

Szeptemberben lett volna az esküvő

A szakítás október elején történt, eddig nem is tudott Szabados Ágnes beszélni az esetről, hiszen nagyon maga alatt volt, bánatában hét kilót fogyott, mára azonban már sokkal jobban érzi magát. A lapnak elmondta, hogy egykori párjával egyszer már szakítottak, de fél év után újra egymásra találtak, és ismét a közös jövőjüket tervezték, azonban rá kellett ébredniük, hogy vannak dolgok, amiket nem szabad erőltetni.

- Úgy volt, hogy esküvő lesz szeptemberben, és esküvő helyett szakítottunk. Megfogadtam, hogy olyan emberhez szeretnék hozzámenni, akivel nem az lesz a vége, hogy elválunk. Bár sok energiát beletettünk ebbe a kapcsolatba, végül a szétválás mellett döntöttünk - mesélte a híradós, aki hozzátette, hogy az esküvő helyszíne és időpontja is megvolt, de a lelkük mélyén akkor már érezték, hogy nem kelnek egybe.

szabados ágnes
Fotó: RTL Klub/Nánási Pál

Elárulta azt is, hogy sok fontos kérdésben teljesen másképp gondolkodnak, ráadásul volt egy hosszabb időszak, amikor volt szerelme több hónapot távol töltött tőle.

- Ákos tavaly három hónapot volt külföldön, ez eltávolított minket egymástól. Ez nem az ő hibája, hanem a helyzeté. Nincsenek véletlenek, hálás vagyok, hogy ez hamarabb kiderült, minthogy összeházasodtunk volna - tette hozzá.

Szabados Ágnes és volt kedvese békében váltak el egymástól, még most is barátok. Emellett a híradós nagyon pozitív személyiség, igyekezett ebben a kudarcában is megtalálni a jót. Szerencsére a családja is elfogadta annak tényét, hogy nem lesz esküvő, ez óriási megkönnyebbülés volt a számára.

Ezt is szeretjük