Balázs Klári először kikosarazta Korda Györgyöt - Meglepő dolgot árult el kapcsolatukról
Balázs Klári csak évekkel első találkozásuk után szeretett bele Korda Györgybe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Klári és Korda György már 38 éve élnek boldog házasságban, a sztárpár igazi álompárnak számít. A '80-as évek óta közösen építik a karrierjüket, az egész világot körbeturnézták már, a mai napig rengeteget szerepelnek a sajtóban, a riporterek pedig rendre megkérdezik tőlük, hogy mi a házasságuk titka. Bár a mai napig lángol köztük a szerelem, érdekes módon a legelső találkozásukkor az énekesnő kikosarazta Korda Györgyöt.

A 66 éves Balázs Klári a Life TV-n futó Utazás a lelked körül című műsorban mesélte el Peller Mariannak, hogy először nem adta be a derekát a férjének, ennek ellenére különleges dolgot érzett akkor.

- Mikor először találkoztunk, meghívta a társaságot vacsorázni: ő azért tette ezt, hogy én legyek ott. Mondta utána nekem, hogy "egy olyan jó kis piano bár van itt, nem megyünk fel táncolni?" Én mondtam "nem, nem, én megyek haza". De, mielőtt elmentem volna, néztem rá, és ő is nagyon nézett, és egy furcsa érzésem volt, hogy én ezt az embert nagyon ismerem - magyarázta Peller Mariannak a különleges találkozásukat.

balázs-klári
Fotó: Life tv/Utazás a lelked körül

Balázs Klári mélyen hisz a reinkarnációban, azaz a lélekvándorlásban, így ebből kiindulva úgy gondolja, hogy Korda Györggyel már az előző életükben is ismerték egymást. Bár az első találkozásukkor kikosarazta a népszerű énekest, mert bevallása szerint nőcsábásznak gondolta Korda Györgyöt, évekkel később újra összesodorta őket az élet, erről 2013-ban még a Story Online-nak nyilatkozott.

- Két év múlva találkoztunk ismét, Gyurinak volt egy műsora, engem pedig felkértek, hogy énekeljek vele duettet. A műsor alatt szövődött a szerelem, két hónap múlva pedig már mindkettőnknek nyilvánvaló volt, hogy ez egy végzetes érzés - nyilatkozta akkor az oldalnak.

Ezt is szeretjük