A TV2 műsorvezetője szakított párjával – A karácsonyt már külön töltötték
Vámos Erika fél év után szakított párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vámos Erika először beszélt arról, hogy szakítottak a párjával. A TV2 műsorvezetője júliusban árulta el, hogy két hónappal a vőlegényétől való különválás után újra rátalált a szerelem. Karácsonyra belátta, hogy túl hamar ugrott bele az új kapcsolatba, ami nem működik, a szentestét is egyedül töltötte – mesélte a Blikknek.

- Rengeteg előzmény volt, de az utolsó csepp a pohárban a szenteste volt. Nem titok, hogy Tamásnak az előző házasságából van két gyermeke, így a karácsonyt – talán érthető módon – velük töltötte. Otthon ültem egyedül szenteste, és úgy éreztem, nem akarok többet egyedül karácsonyozni. Ennek a kapcsolatnak nincs jövője, sosem férek majd bele az életébe. Szerettük egymást, de máshogy éltük a mindennapjainkat, mások voltak a céljaink – nyilatkozta a 44 éves sztár.

Azt is hozzátette, hogy a teste az elmúlt hónapokban különféle betegségek tüneteit produkálta, jelezve, hogy jobb lenne kilépnie a kapcsolatból. Nem haragban váltak el, mindössze mindketten belátták, hogy túl különbözőek, és negyvenesként már nem fognak megváltozni. Vámos Erika azt is belátta, hogy miután a vőlegénye megcsalta, tavaly túl hamar ment bele egy új kapcsolatba.

- Alig telt el néhány hónap a két kapcsolat között, és utólag jöttem rá, ezt nem szabadott volna. Több időt kellett volna adnom magamnak, hogy elengedjem Mátét. Most két kapcsolatot, két szerelmet kell egyszerre gyászolnom, aminek része az, hogy beszélek róluk.

Ezt is szeretjük