A magyar műsorvezetőnő a szakítás után négyszer is összejött exével
Szabó Dóra a LifeTV Brékig című műsorában bevallotta, hogy az egyik volt párjával négyszer is újrakezdte a kapcsolatukat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Felmelegítve csak a töltött káposzta jó - vallják sokan, vagyis szerintük szakítás után kicsi az esélye annak, hogy egy kapcsolat újra működjön a két fél között. 

Szabó Dóra a LifeTV Brékig című műsorában bevallotta, ő hitt ebben, van olyan exe, akivel négyszer újrakezdte a kapcsolatot. 

- Velem volt olyan egyetlen ember esetében, hogy négyszer is újrakezdtem egy kapcsolatot. Soha senki mással. Nem volt értelme, mert már nem vagyunk együtt - mesélte a műsorban a 33 éves sztár. 

szabo-dora
Fotó: Life TV/Bréking

Nem mindegy, hogy mindkét fél ugyanannyira szeretné-e helyrehozni a kapcsolatot, megpróbálnak-e mindketten változtatni a korábban felmerült problémákon, vagy csak az egyikük. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus szerint nem lehetetlen, hogy működjön egy újrakezdett kapcsolat, ez hosszabb szünet után is lehetséges, de csak bizonyos feltételekkel. 

- Általában, ha egyszer vesztek össze a felek, és utána tanultak belőle, rájönnek, hogy csak rosszkor voltak rossz időben rossz helyen. Ez lehet akár hosszabb időszak is. De csak egyszer lehet kibékülni. Ha ez többször történik, az már egy se veled, se nélküled kapcsolat. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szabó Dóra hozzátette, ma már ő is tudja, hogy az említett viszonya nem volt egy egészséges párkapcsolat, és túlságosan hitt benne, hogy a másik megváltozik, ugyanakkor azt gondolja, hogy minden eset egyedi, nem lehet kijelenteni, hogy csak egy szakítás után működőképes a kapcsolat, biztosan vannak, akik a harmadik szakítás után élnek boldog házasságban.  

hevesi-kriszta
Fotó: Life TV/Bréking

- Ez azért nagyon ritka. Általában a nárcisztikus személyekre jellemző az, hogy valami olyan irreális elvárást támaszt a másik felé, amit az nem tud teljesíteni, erre ő sértődötten kilép a kapcsolatból. Egy idő után visszajön úgy, hogy itt vagyok, imádjál. Ezt egyfajta tesztjelleggel többször is eljátssza, és egyre jobban elhúzza a köztes időt, ezzel bünteti a másik felet - tette hozzá Hevesi Kriszta. 

Hevesi Kriszta és a 2020-as Glamour-gála dögös sztárjai

A szexuálpszichológus egy extravagáns és nőies szettben keltett feltűnést szeptember végén a 12. Glamour Women of The Year díjkiosztón. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűek voltak negyven fölötti sztárjaink az idei Glamour-gálán. 

Ezt is szeretjük