Szabó Ádám párja bombázó volt a budapesti divathéten: Jennifer szexi bőrszerkóban jelent meg

Szabó Ádám szerelme, Jennifer egy különleges, fekete bőrkreációban mutatta meg dögös alakját.

szabo-adam-coverkepe
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Ádám és párja, Farkas Jennifer 2022 novemberében vállalták fel a kapcsolatukat. Decemberben már eljegyzési fényképeket osztottak meg, amelyekből egyértelműen kitűnt, hogy kapcsolatuk szintet lépett.

Jennifer a február másodikától egészen hatodikáig tartó Budapest Central European Fashion Weekről jelentkezett be, különleges összeállításban nyűgözte le a követőit.

Szabó Ádám párja szexi bőrruhában

A szőkeség fekete bőrsortban és hozzáillő, combközépig érő magas sarkú csizmában fotózkodott az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltára előtt. 

A budapesti divathéten Kerényi Virág divattervező által megálmodott, nem mindennapi összeállításban tündökölt, a ruhájáról, táskájáról, hajáról és a csizmájáról is ugyanolyan arany szálak lógtak lefelé. 

Nagyon jól állt neki ez a bőrszerelés, amely csak még jobban kiemelte dögös alakját és karcsú vonalait. A kommentelők közül többen a „szexbomba” és a „divatikon” jelzőkkel illették. 

Kovács Áron párja

Kovács Árontól távol áll a magamutogatás. Már négy éve él titkos szerelemben: ám ahogy gyermekeit és privát életét, úgy kedvesét sem mutatta meg a nyilvánosságnak - mostanáig.

Cover-kép: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük