Az esküvő előtt szakítottak - A magyar híradós pszichológussal dolgozza fel a kudarcot
Szabados Ágnes élete legnagyobb kudarcának élte meg a szakítást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabados Ágnes januárban beszélt arról először, hogy, bár párjával hat év együttélés után tavaly szeptemberre az esküvőt tervezték, már a pontos helyszíne és időpontja is megvolt, a szakítás mellett döntöttek. Vőlegénye, Ákos tavaly három hónapot külföldön töltött, és ez eltávolította őket egymástól. Az RTL Klub híradósa mégsem gondolja úgy, hogy a különválás a férfi hibájából történt. Szerinte jobb, hogy az esküvő előtt derült ki, nem valók egymáshoz, a különválást mégis nehezen tudta feldolgozni, ehhez pszichológus segítségét is igénybe vette. 

A harmincéves tévés a Story magazinnak azt mesélte, hét kilót fogyott a szakítás után, de sokkal jobban érzi magát, mint a kapcsolatuk utolsó évében, ebben pedig többféle terápiának is szerepe van. 

Nem tagadom, életem legnagyobb kudarcának éltem meg a szakítást, ezért is mentem pszichológushoz.

Meg kellett tanulnom az elengedést és a megbocsátást, mert az ember ilyenkor hajlamos magát hibáztatni. Az üléseken sokkal jobban megismertem magam, nőtt az önbizalmam, az önbecsülésem. Azóta is járok a terapeutámhoz, igaz, már csak havonta egyszer - mondta a hetilapnak. 

szabados-agi
Fotó: RTL Klub

Szabados Ágnes mindig is sokat olvasott, a könyvek most is a segítségére voltak. Elvégzett egy irodalomterapeuta-képzést is, több csoportja is volt már, valamint szakításnaplót vezetett, így írta ki magából a fájdalmát. A híradós egy olvasást, irodalomterápiát népszerűsítő blogot és egy Nincs időm olvasni elnevezésű országos kihívást is indított - az utóbbihoz csatlakozók minden hónapban elolvasnak egy könyvet.

Magyar tévésztárok gyerekei

Erős Antónia azon hazai sztárok közé tartozik, akik nem mutatják meg gyermekeik arcát sem a közösségi oldalakon, sem az újságokban vagy tévéműsorokban. 2018-ban azonban, nyolc év után úgy döntött, újra címlapon szerepel Matyival és Szonjával. Képes összeállításunkban más hazai tévésztárok ritkán látott gyermekeiről is láthatsz fotókat.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük