Az RTL Klub híradósát ilyen szexinek még nem láttuk: Szabados Ágira testre simuló ruhát adtak
Szabados Ági nagyon szexi Róka volt az Álarcos énekes első adásában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 5-én, vasárnap este két leleplezéssel indult az Álarcos énekes harmadik évada. Az új szabálynak köszönhetően Szandi, Szabó Zsófi, Fluor Tomi és Nagy Ervin rögtön az első adásban, a Szuperkártya felhasználásával lepleztek le egy rejtőzködő énekest. 

Az Eperke lett az Álarcos énekes történetének első szuperkártyás leplezettje: a nyomozók felfedték Fekete Pákó titkát, ő volt ugyanis az Eperke-maszk mögött.

Szabados Ági volt Az Álarcos énekes szexi Rókája

A stúdióban ülő nézők és a nyomozók döntése alapján az első adás végén három álarcos énekes került veszélyzónába: a Kaméleon, a Zsiráf és a Róka.

szabados-agi-alarcos-enekes
Fotó: RTL Magyarország

A nyomozók végül úgy döntöttek, az utóbbinak kell levennie a maszkját, azt viszont nem tudta egyikük sem helyesen megtippelni, ki rejtőzhet alatta: Nagy Ervin Kovács Patríciára, Szandi Rácz-Gyuricza Dórára, Szabó Zsófi Sáfrány Emesére, Fluor Tomi Cserpes Laurára tippelt. A Róka valójában az RTL Klub híradósa, Szabados Ágnes volt. 

Az biztos, hogy Beyoncé Crazy In Love című számának előadásával lenyűgözte a zsűrit. Szandi már a szám elején megjegyezte, hogy nagyon jó mozgása van, és Nagy Ervin is ezen a véleményen volt. 

Elképesztő csípőmozgása van

- bukott ki a színészből, aki azt is megállapította, hogy a hangja nem annyira képzett, az énekesnő is azt mondta, semmiképp nem énekes. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A leginkább Fluor Tomi döbbent meg, hogy nem ismerte fel, hiszen a híradós forgatott a zenésszel könyves videóblogjában, illetve szerepelt a Wellhello legutóbbi klipjében. Szabados Ági a leleplezés után azt mondta, jót nevetett azon, a zsűritagok mennyire nem sejtik, kit rejt a Róka álarca, de azt is hozzátette, bizonyára nem gondolták, hogy egy ilyen típusú műsorban szerepel. 

szabados-agi-roka
Fotó: RTL Magyarország

- Tegyük hozzá, azért nem gondoltunk Ágira, mert nem szokott ennyire szűk ruhákat hordani, így ezek az adottságaid nem szoktak ennyire kijönni - magyarázkodott Fluor. 

Az első nyom Szabados Ágiról az érmek és kupák voltak a bemutatkozó kisfilmjében: 17 éves koráig versenytáncos volt, számos díjat nyert. A második, amikor azt mondta, gyerekként zongorázni szeretett volna, de helyhiány miatt kisebb hangszert választott: hat évig tanult furulyázni. A harmadik nyomban elárulta, hogy nagyon szereti a fagyit: mivel sokat sportol, megengedheti magának, hogy ezzel édességgel kényeztesse magát, de amúgy nem édesszájú. 

- Szerintem 13-14 éve nem álltam színpadon, úgyhogy nagyon élveztem, hogy újra felléphetek, mert régen versenytáncoltam. 

A 33 éves sztár, aki hét éve, 2014 óta vezet híradót az RTL Klubon, a kulisszák mögött elárulta, kicsit csalódott, hogy az első adásban kiesett, de nagyon örül, hogy benne lehetett a műsorban. Nagyon izgalmasnak tartotta, mennyire nem tudták a zsűritagok, kit rejthet a maszk.

- Műsorkészítő, televíziós szakember vagyok egy jó ideje, de még én sem gondoltam volna, hogy ennyire titokban lehet tartani, hogy egy műsorban kik a szereplők, és milyen nagy titoktartás közepette hoztak-vittek bennünket.

szabados-agi-alarcos-enekes2
Fotó: RTL Magyarország

- A jelmezt nagyon szerettem, örültem, hogy olyat kaptam, amiben jól lehetett mozogni. Meg a Róka egy cuki karakter, azt hittem, jobban fogja szeretni a közönség, de hát ez van, a Cápa szimpatikusabb volt. Énekelni nagyon nem szeretek, és nem is tudok, ha nem maszkban lett volna, akkor nem vállaltam volna. A tánc igen, az éneklés nem. De legalább ezt is kipróbáltam.  

Szellő István 24 éve az RTL Klub Híradójában

1997-ben keresték fel, dolgozna-e az induló kereskedelmi csatornának, az RTL Klubnak. Brüsszelbe ment próbafelvételre, kapott egy ajánlatot, amit elfogadott. Érdekes, hogy 24 évvel ezelőtt kezdetben még egyedül vezette hétköznap a Híradót, és egy csinos, szőke nő volt a hétvégi váltótársa, az ő helyére érkezett néhány hónappal később Erős Antónia. 

 

Ezt is szeretjük