Marsi Anikóról meglepő dolog derült ki: ezt kevesen gondolnák a TV2 híradósáról
Marsi Anikónak különleges szenvedélye van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Tények műsorvezetőjéről, Marsi Anikóról kevesen gondolnák, hogy egy igazán férfias hobbit űz. Az egyik nagy szenvedélye, a futás mellett a barkácsolás és a szerelés szerelmese is.

Bár Marsi Anikónak két fia is van, a szerelési teendők a törékenynek tűnő híradósra hárulnak, ám ő ezt cseppet sem bánja. 

Marsi Anikó imád barkácsolni

FEM3 Café című műsorban arról beszélt, olyannyira imád barkácsolni, hogy ha ideje engedné, még egy kőművestanfolyamra is beiratkozna.

szoveg-ok
Fotó: FEM3 Café

- Az a legnagyobb dilemmám, hogy nem tudom eldönteni, hogy leginkább egy kőművesiskolába szeretnék beiratkozni, vagy mondjuk egy villanyszerelő-iskolába. (…) Játszottam én babákkal is, de az egyik kedvenc elfoglaltságom, az az volt, hogy szétszedtem az összes órát otthon, aztán pedig összeraktam őket - mesélte a tévés, akinek meg se kottyan egy gardróbszekrényt vagy egy emeletes ágyat egyedül összerakni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A TV2 híradósa a műsorban őszintén bevallotta, otthon leginkább egyedül szeret barkácsolni. Ilyenkor bezárkózik a szobába, és még a fiúkat sem hajlandó beengedni, mivel - a szavaival élve - láb alatt vannak.

marsi-aniko
Fotó: FEM3 Café

- Nem vagyok hajlandó beengedni őket, mert zavarnak és idegesítenek. Mondjuk a kisebbik fiam hasznomra szokott válni, mert ő legalább megvárja, hogyha mondom neki, hogy azt kezdd el becsavarni, most ott odarögzítjük, de a másik kettő, a nagyobbik fiam és a férjem kifejezetten láb alatt vannak. Néha azonban, ha arra vetődnek, rácsodálkoznak, hogy "Ez komoly, az emeletes ágyat összeraktad egyedül?" - árulta el még 2019 szeptemberében.

Szellő István 24 éve az RTL Klub Híradójában

1997-ben keresték fel, dolgozna-e az induló kereskedelmi csatornának, az RTL Klubnak. Brüsszelbe ment próbafelvételre, kapott egy ajánlatot, amit elfogadott. Érdekes, hogy 24 évvel ezelőtt kezdetben még egyedül vezette hétköznap a Híradót, és egy csinos, szőke nő volt a hétvégi váltótársa, az ő helyére érkezett néhány hónappal később Erős Antónia. 

Ezt is szeretjük