A 2017-es Survivor győzteséért bolondultak a nők: Iliász ma már családapa

Survivor Iliász kislánya 2021 márciusában jött a világra.

Survivor Iliász és családja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A brit televíziós producer, Charlie Parsons fejéből pattant ki először a Survivor ötlete 1992-ben. A produkció végleges verziója öt évvel később debütált Angliában, hogy aztán a világ legnépszerűbb túlélőshow-jává nője ki magát.

Magyarországra 2003-ban érkezett meg a formátum az RTL Klub csatornájára. A Survivor - A sziget első két évada után azonban a nézőknek hosszú időre búcsút kellett venniük a trópusi környezetben játszódó műsortól. 13 évvel később került ismételten a képernyőre új műsorvezetővel és rövidített címmel.

A 2017-es Survivor győztese, Iliász és családja

A 2017-es Survivorben Istenes Bence váltotta Stohl Andrást, és természetesen új játékosokkal népesültek be a szigetek. Itt ismerhettük meg a libanoni származású szívtiprót, Shweirif Iliászt, aki az akkori széria nyertese lett. A győzelem óta az élete alaposan megváltozott, immár családapának mondhatja magát.

Iliász kislányával, Neszrinnel a Fókuszban és a Reggeliben 2021 májusában és júniusában.
Iliász kislányával, Neszrinnel a Fókuszban és a Reggeliben 2021 májusában és júniusában.
Fotó: RTL Klub/Fókusz, RTL Klub/Reggeli

Szerelmével, Viviennel évekig vártak a gyermekáldásra. Kislányuk, Neszrin végül 2021 márciusában jött a világra. Az újdonsült apuka rajong a csöppségért, amiből csak tudja, kiveszi a részét, pelenkázza és eteti gyermekét. A kicsi természetes úton, apás szüléssel jött a világra, ám ez az élmény nem tartozik az egykori valóságshow-szereplő kedvenc emlékei közé.

- Nagyon, nagyon rossz volt. Mikor megláttam Vivit a vajúdás után, akkor olyan volt, mint akit elütött egy kamion. Nagyon fáradt volt, nagyon ki volt merülve. Rossz érzés volt, hogy nem tudtam semmit segíteni. Minden tiszteletem tényleg a nőké - mesélte a Fókuszban 2021 májusában.

iliász-és-vivi
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Iliász és Vivien 17 éve alkotnak egy párt, igazi tiniszerelem az övék. Bár kapcsolatukban voltak hullámvölgyek, sőt többször szakítottak is, mindig visszataláltak egymáshoz.

- Szerintem a kommunikáció a legfontosabb az egészben. Voltak időszakok az életünkben, amikor ez nem működött kettőnk között, de egy idő után elkezdtünk ezen dolgozni. Többségében ennek az eredménye, hogy együtt vagyunk - ezt már az egykori Survivor-játékos kedvese mondta.

A Való Világ első győztese így él ma

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, győztes végül 2002. december 22-én a 27 éves békéscsabai srác lett. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan változott VVSzabolcs, vagyis Mészáros Szabolcs az évek során.

Szabolcs 18 éve nyerte meg a Való Világ első évadát – Nyomozó lett a valóságshow után

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: RTL Klub/Survivor

Ezt is szeretjük