A 90-es évek tinisztárja volt: Sugár Bercit 43 évesen alig ismerni fel

Sugár Berci 14 évesen hódította meg a popszakmát, ma már jógaoktatóként dolgozik.

bery-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A ’90-es években Sugár Berci nevét nem kellett bemutatni senkinek. 1992-ben mindössze 14 évesen tört be a magyar zenei piacra a Csöngess be hozzám, jóbarát című dallal. Ezután egy csapásra ismerte meg nevét az ország.

Nyolc évvel később még berobbanását is sikerült túlszárnyalnia. Váczi Eszterrel közös duettje, az Egyedül megdöntött minden addigi rádiójátszási rekordot. Az akkor 22 éves előadó a popszakma legnagyobbjai közé került.

Sugár Berci 2022-ben

2001-ben, karrierjének csúcsán merész elhatározásra jutott: New Yorkba költözött, hogy megvalósíthassa gyerekkori álmát, hogy híres színész lehessen a világ leghíresebb színpadán, a Broadwayn.

Ez azonban korántsem volt annyira egyszerű feladat, mint gondolta. A Nagy Alma színházvilága valóságos húsdaráló volt, ahol még a legkisebb szerepekre is száz tehetség jutott. Három évig élt Amerikában, a sok elutasítást és a megélhetési nehézségeket a lelke is megsínylette.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Mivel kis korom óta nagyon pozitív visszajelzésekhez szoktam hozzá, úgy tűnt, miért ne jöhetne nekem össze, magától értetődő volt. Az első időszakban iskolába jártam, aztán az úgynevezett Public Theatre-ben dolgoztam, ami New York Katona József Színháza - emlékezett vissza a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendégeként.

Sugár Bertalan 43 évesen így néz ki napjainkban.
Sugár Bertalan 43 évesen így néz ki napjainkban.
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Ahogy teltek az évek, egyre inkább úgy érezte, haza kell térnie. Végül rájött, a mentális egészsége többet ér, mint hogy világsztár legyen.

Ahogy hazajöttem, el is mentem rögtön pszichoterápiára.

- Tudtam, hogy ez az a pont, amikor muszáj ezzel foglalkoznom. 

Öt esztendőn át tartott feldolgoznia a New York-i éveket, a terápia utolsó időszakában pedig bejött az életébe a jóga, ami azóta igazi hitvallása. 35 éves korára jógaoktató lett, és a mai napig ez az, aminek az életét szenteli. 

Van még egy nagy szerelem az életében, a filmek világa. 43 évesen döntött úgy, hogy visszaül az iskolapadba, és elvégzi a szabad bölcsészet szakot az egyetemen, hogy tudományos szinten foglalkozhasson és írhasson filmekről.

Krisz Rudi és a '90-es évek szívtiprói ma

Krisz Rudi igézően kék szemű tinibálványból lett macsó, negyvenéves énekes és családapa. Nem ő az egyetlen a ’90-es évek szívtiprói közül, aki sokat változott napjainkra. Képes összeállításunkban akkor és most fotókon láthatod a korszak kedvenceit.

Ezt is szeretjük