Stohl Andrást alig ismerni fel - 10 évvel idősebbnek néz ki a TV2 új sorozatában
Stohl Andrást kezelésbe vették a maszkmesterek a TV2 új sorozatában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május elsején tűzi műsorra a TV2 legújabb, saját fejlesztésű, heti fikciós sorozatának, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című széria exkluzív, premieradását. A további részeket ősszel láthatják a kereskedelmi csatorna nézői.

Az utolsó simításokat végezzük az első epizódon. Az egész stáb nagyon lelkes, mert egy igényes, ugyanakkor nagyon sok szórakoztatóelemet tartalmazó sorozat első részét készítjük épp. A májusi premier után pedig ősszel újabb részekkel folytatódik a Bödör család története a TV2-n - nyilatkozta Kirády Attila, a sorozat showrunnere. 

Stohl András a TV2 új sorozatában

A Dinnyeberki otthonukból egy nem várt fordulat miatt a fővárosba költözni kényszerülő Bödör család kalandjait mutatja be a TV2 legújabb, heti fikciós sorozata, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár. A vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, mindez egy olyan történetbe ágyazva, amelynek főszereplői korábban még a falu határát sem hagyták el. 

A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett az epizódszerepekben már a legelső adásban olyan további nagy nevek is feltűnnek majd, mint például Kulka János, Szőke Zoltán vagy Mucsi Zoltán. 

Stohl András a családfőt alakítja bajusszal, a homlokán ritkuló, világosbarna hajjal. Az 53 éves színészre alig ismerni rá. 

stohl-andras
Fotó: TV2

Bödör Gáspár annak ellenére, hogy még soha nem ment a falu határain túlra, mindent úgy csinál máshol is, mintha otthon lenne. Ebből adóan azt gondolja, nincs olyan, amit ne tudna elintézni. 

stohl-andras-bodor-gaspar
Fotó: TV2

Feleségének, Borcsának szerepében Stefanovics Angélát láthatjuk. Borcsa pontosan tudja, hogy milyen a férje, de ő így szereti. A történet fontos szereplője Gáspár anyósa, a cinikus nagymama is, akit Szirtes Ági kelt életre. Venczli Zóra és Varga Attila pedig a Bödör család két gyerekét alakítja majd. 

A sorozatot az IKO Műsorgyártó készíti, forgatókönyvíró Kormos Anett, a rendező Radnai Márk.

A mi kis falunk Matyija a valóságban

Molnár Áron az RTL Klub sorozatában egy kelekótya, a kocsmát gyakran látogató közmunkást alakít. A törött szemüveges Matyi esetlen, de végtelenül szerethető figura, sokak kedvence. A 32 éves színész a valóságban igazi sármőr.

Ezt is szeretjük