A Bestiák szőke bombázójaként ismerte meg az ország: a 45 éves Miss Bee ma így néz ki
Somorjai Ilona a '90-es évek szexi énekesnője volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bedhy, Honey és Miss Bee: a ’90-es évek legnépszerűbb lánytriójának tagjait senkinek sem kell bemutatni. Az 1997-ben alapított Bestiák zenekar, amelynek annak idején Kozso volt a menedzsere, egy pillanat alatt sikeres lett.

Dalaik mára örökzöld slágerekké váltak. A reggel túl messze van, a Fáj még, ha néha felhívsz vagy a Nem kérek mást napjainkban is megalapozzák a hangulatot a retró partikon.

Miss Bee így néz ki 45 évesen

Noha a koronavírus-járvány miatt egy időre hanyagolnia kellett a színpadot, Somorjai Ilona két új lánnyal kiegészülve az utóbbi években is járta az országot, hogy előadhassa sokak kedvenc szerzeményeit. A csapat szőke bombázója épp olyan energiabombaként lép a közönség elé, mint egykor, valamint külseje sem sokat változott. 

somorjai-ilona-batch
Fotó: Discogs.com, Instagram/Somorjai Ilona

Noha az 1976. június 09-én született énekesnő picit változtatott a frizuráján, 2021 tavaszán úgy döntött, búcsút int a hosszú lokniknak, és vállig érő hajra váltott, a vagány stílust nem hagyta el. Aki követi az Instagramon, annak egyértelmű, hogy imádja a nőies darabokat, sokszor láthatjuk például dögös tűsarkúban.

Ugyan megjelenése nem sokat változott az elmúlt 24 évben, hatalmas lelki utazáson van túl. Hogy minél jobban megbarátkozzon önmagával, a spiritualitás és az önszeretet útjára lépett.

- 2006-ban kezdődött minden. Akkor nem éreztem jól magam a bőrömben, úgy szoktam mondani, nem tudtam magammal jól ellenni. Elsősorban az önszeretetemmel voltak problémáim. Ugyan akkor még gyerekcipőben járt ez az egész tudatoslét-út, de bevonzottam, mivel szerettem volna fejlődni ebben - mesélte a 45 éves énekesnő az Ébredj velünk! vendégeként.

somorjai-ilona-life
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

Elárulta, nem volt könnyű eljutnia odáig, ahol most tart, hiszen a lelki megtisztulás lényege az, hogy bele kellett állnia a félelmeibe. Különböző tanítók, továbbá kineziológus és pszichológus segítségét kérte, hogy jobban meg tudja szeretni önmagát. Az adásban bevallotta, ki meri jelenteni, hogy ma teljességgel elfogadja azt, akit a tükörben lát. Továbbá annyira jártas lett a témában, hogy ő is segít másokon lélekgyógyítóként. 

A '90-es évek énekesnői akkor és most

Hazánkban a ’90-es évek zenék terén igazán termékeny időszaknak mondható. A piacot akkoriban leginkább a lány- és fiúegyüttesek, valamint a vegyes zenekarok ostromolták. Az évezred végén olyan formációk alakultak, mint a Fresh, a Crystal vagy a Zanzibár. Mutatjuk, mennyit változtak a korszak kedvencei napjainkra.

Ezt is szeretjük