A Bestiák szőke énekesnőjén elrepedt a ruha: a színpadon történt vele a ciki eset

Somorjai Ilona a szexi koreográfia közben került kínos helyzetbe.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Bestiák lánytrió a ’90-es évek végén hódított népszerű slágereikkel. Olyan örökzöld dalokat köszönhetünk az együttesnek, mint a Reggel túl messze van vagy az Álmodj néha rólam. A csapat szőke sztárja, Somorjai Ilona a 2001-es feloszlásuk után újraalapította az együttest. 

Az évek során védjegyükké váltak a szexi koreográfiák. Miss Bee-nek épp egy ilyen táncmozdulat okozott néhány kínos percet az egyik fellépésükön.

Somorjai Ilona ciki fellépése

A Nyugi! Köztünk marad vendégeként mesélte el a sztorit, amibe a mai napig belepirul. Egy plázában léptek fel, amikor a koncert kellős közepén kellemetlen meglepetés érte: arra lett figyelmes, hogy szétrepedt rajta a nadrág.

A történet kínosságát fokozta a szerencsétlen színpad kialakítás, ugyanis a közönség minden szögből tökéletesen látta, hogy mi történt.

- Olyan sarokszínpad volt, hogy közvetlenül mögöttem is állt közönség. A dal közepén egy gyönyörű leereszkedő koreográfiát csináltam. Egyszer csak hallottam, hogy a nadrág hatalmasat reccsent - mesélte Szulák Andrea műsorában.

Ha ez nem lett volna elég, a 45 éves sztár még tudta hova fokozni a történetet. A talkshow másik vendégének, Völgyi Zsuzsinak még a szája is tátva maradt a ciki fordulattól.

- Egy nagyon helyes, tüllbetétes tanga volt rajtam, tehát konkrétan úgy néztem ki, mintha semmi nem lenne a nadrág alatt. De profi vagyok, az arcomon semmi nem látszott. A következő dalnál odarohant az egyik ismerősünk, és nekem adta az ingét, amit a derekamra kötöttem - zárta a sztorit a Life TV műsorában.

Varga Zsuzsa, a Venus együttes egykori énekesnője

A Venus együttes első nagylemeze, az Egy új érzés 1999 áprilisában jelent meg. Az album Kockahas című dala népszerű lett. "Izmos kockahas, üres fej, te is csak kirakatbábu vagy. Túl szép, hogy igaz légy!" - a refrént még ma is sokan kívülről fújják. A Régi nyár még nagyobb sikert aratott. Varga Zsuzsát az év énekesnőjének választotta a Popcorn, a Bravo és a Danubius Rádió. 

A Venus együttes énekesnője volt a 90-es években: Varga Zsuzsa 44 évesen így néz ki

Varga Zsuzsa énekesnő nyolc év után új szólódallal jelentkezik, ami a Legszebb rémálom címet kapta.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük