Somló Tamás unokája olyan, mint a nagyapja: a 6 éve elhunyt énekes már nem ismerhette meg

Somló Tamás özvegye szerint a kis Frederick Tamás nagyon hasonlít az apai nagyapjára.

Somló Tamás unokája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Somló Tamás hat évvel ezelőtt, 2016. július 19-én hunyt el. Az LGT legendás énekese 68 éves volt, halála az egész országot megrázta. 

A zenésznek három fia és egy lánya született, Dávid, az ikrek, Pál és Dániel, valamint Lili. 

Somló Tamás unokája

Legidősebb fia a Frederick Tamás keresztnevet adta gyermekének, a két és fél éves kisfiú, akit szülei Lengyelországban nevelnek, Somló Tamás özvegye szerint nagyon hasonlít az apai nagyapjára, akit már nem ismerhetett meg.  

- Tomit a mai napig szereti az egész család, nem felejtjük, amíg élünk. Őt látom a lányom szemében, és még az unokája szemében is. Ő Tomi legidősebb fiának a gyermeke, és Frederick Tamás Somlónak nevezték el. Szinte bármelyikükre nézek, őt látom, a gyerekek szemében él tovább Tamás - mesélte Gyöngyvér a Blikknek

keszthelyi-gyongyver
Fotó: TV2/Mokka

Bár a csöppségnek nem a vér szerinti nagyanyja, nagyon szereti. A pandémia miatt elhúzódott az első találkozás, de reméli, most már gyakrabban láthatja a kisfiút. 

- Gyorsan megtaláltam a közös hangot, és remélem, idén nyáron újra összehozhatunk egy találkozót, ugyanis gyorsan a szívembe lopta magát. Ugyanolyan aktív és huncut, mint a nagypapája. Sajnálom, hogy Tomi sosem találkozhatott vele.

Somló Tamás lánya

Somló Lili verseken és mondókákon nőtt fel. Bár örökölte az édesapja tehetségét, mehetett volna Zeneakadémiára, ő más utat választott. Londonban tanul, művészetekkel foglalkozik, később kurátor szeretne lenni. 

Somló Tamás lánya 21 éves, gyönyörű nő lett: "Biztos elájulna Lilitől"

Somló Lili örökölte édesapja zenei tehetségét, de más utat választott magának.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük