Soma 29 éves lányával, Hannával és édesanyjával: így hasonlítanak egymásra

Soma ritka fotón mosolygott édesanyjával és lányával. Ha akarnák, sem tagadhatnák le egymást.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Somát lánya és édesanyja oldalán még külön-külön is ritkán láthatjuk, az pláne különlegesség, ha együtt mutatkoznak. 

Az anyja-lánya-unokája képen jól látszik, vonásaik három generáción át öröklődtek. Úgy tűnik, a sugárzó mosoly is ragadós. 

Soma lánya és édesanyja

Spitzer Gyöngyi édesanyja 81 éves. Ha a lánya olykor posztol róla, Lenke néni fiatalosságát mindig dicsérik a kommentelők. A híresség elárulta, anyukája régen is mindenkit lehengerelt a megjelenésével és tehetségével.

- Anyám elképesztő versmondó volt, ráadásul csodaszép nő, a húgával ők voltak Debrecen legszebb lányai. Az újságban is megjelent, hogy Löki Lenke versmondó versenyen helyezett lett - ecsetelte a Hot! magazinban.

Azt is imádják a rajongói, ha lányával láthatják néha. A 29 esztendős Hannából bájos nő lett, júniusban pedig kimondta a boldogító igent a férjének.

- Hanna MOME-t végzett, zseniális textilmunkái vannak. Most ment férjhez egy olyan szertartáson, ahol megállt az idő, kifeszült a pillanat.

Szűcs Judith lánya

Szűcs Judith és a zeneszerző, szövegíró, fotós Fülöp Csaba szerelméből egy gyermek született, Tímea, aki 1985-ben jött a világra. A 37 éves nő csak külsőre hasonlít híres anyukájára, egészen más típusú személyiség, mint az énekesnő.

Szűcs Judith lánya természetes szépség: a 37 éves Tímeát a tévében is láthattad

Szűcs Judith lánya alapvetően visszahúzódó típus, Tímea mások lelkét gyógyítja.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük