Soma 29 éves lányával, Hannával és édesanyjával: így hasonlítanak egymásra
Soma ritka fotón mosolygott édesanyjával és lányával. Ha akarnák, sem tagadhatnák le egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Somát lánya és édesanyja oldalán még külön-külön is ritkán láthatjuk, az pláne különlegesség, ha együtt mutatkoznak. 

Az anyja-lánya-unokája képen jól látszik, vonásaik három generáción át öröklődtek. Úgy tűnik, a sugárzó mosoly is ragadós. 

Soma lánya és édesanyja

Spitzer Gyöngyi édesanyja 81 éves. Ha a lánya olykor posztol róla, Lenke néni fiatalosságát mindig dicsérik a kommentelők. A híresség elárulta, anyukája régen is mindenkit lehengerelt a megjelenésével és tehetségével.

- Anyám elképesztő versmondó volt, ráadásul csodaszép nő, a húgával ők voltak Debrecen legszebb lányai. Az újságban is megjelent, hogy Löki Lenke versmondó versenyen helyezett lett - ecsetelte a Hot! magazinban.

Azt is imádják a rajongói, ha lányával láthatják néha. A 29 esztendős Hannából bájos nő lett, júniusban pedig kimondta a boldogító igent a férjének.

- Hanna MOME-t végzett, zseniális textilmunkái vannak. Most ment férjhez egy olyan szertartáson, ahol megállt az idő, kifeszült a pillanat.

Szűcs Judith lánya

Szűcs Judith és a zeneszerző, szövegíró, fotós Fülöp Csaba szerelméből egy gyermek született, Tímea, aki 1985-ben jött a világra. A 37 éves nő csak külsőre hasonlít híres anyukájára, egészen más típusú személyiség, mint az énekesnő.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük