Bényi Ildikó 24 éves lánya gyönyörű: Fanni is tévés lett, mint az anyja

Bényi Ildikó, az Önök kérték! műsorvezetője büszkébb nem is lehetne egyetlen csemetéjére.

benyi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A csinos műsorvezetőt, Bényi Ildikót 1993-ban ismerte és szerette meg az ország, ekkor lett a Magyar Televízió munkatársa. Eleinte bemondóként dolgozott, majd műsorvezetői feladatokat kapott.

1997-ben ő lett a népszerű Önök kérték! című műsor háziasszonya, de láthatták a nézők  a Kívánságkosárban, illetve a Hogy volt?!-ban is. 

Bényi Ildikó lánya, Fanni

Bényi Ildikó először a kilencvenes években ment férjhez, 1998-ban megszületett első és egyetlen gyermeke, Tótfalusi Fanni. A műsorvezető 2013-ban mondta ki másodszorra a boldogító igent, második férjével azóta is boldogok együtt. 

A 2022-es év komoly változást hozott a család életébe: a 24 éves Fanni úgy határozott, elkezdi saját, önálló életét, elköltözik a közös otthonból. A fiatal lány, aki alapképzésen nemzetközi gazdálkodást, mesteren pedig marketinget tanult, gyermekként nem szeretett a figyelem középpontjában lenni, ez azonban kezd megváltozni. 

- A lányom zárkózott volt, nem szeretett szerepelni, de a fülemben cseng az a mondat, amit egyszer a tanító nénije mondott nekem: „Fogsz te még meglepődni!” - kezdte Bényi Ildikó a Meglepetés magazinnak, arra célozva, hogy Fanni jelentkezett a Petőfi TV-hez gyakornoknak, rájött, szerkesztő-riporter szeretne lenni. 

 - Sokan azt gondolják, hogy én protezsáltam be a lányomat, de ez nem így van! Nagyon meglepett, hogy szerkesztő-riporter szeretne lenni. Volt egy kiváló mentora, Nagyistók Tibor, tőle tanulta a televíziós szakma alapjait. Fanni jelenleg az M2 Petőfi TV műsoraiban dolgozik - mesélte szépséges és okos lányáról a büszke anyuka a lapnak. 

Dobó Kata és lánya, Szofi

Dobó Kata 2012 februárjában adott életet kislányának, Szofinak. A 48 éves sztár óvja gyermekét a nyilvánosságtól, de új filmje decemberi díszbemutatóján kivételesen vele együtt jelent meg. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasz lány Dobó Kata lánya, Szofi! 

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük