Bényi Ildikó arcát szétphotoshoppolták: rá sem ismerni az Önök kérték! műsorvezetőjére
Bényi Ildikó 2018 óta van jelen az Instagramon, de nem jellemző rá, hogy manipulált fotókat osszon meg magáról.

bényi-ildikó-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság nem kell méregdrága felszerelést vásárolni és kívülről tudni a photoshop összes csínját-bínját ahhoz, hogy valaki profi fotós módjára meg tudja szerkeszteni a képeit. A különböző telefonos alkalmazásoknak hála elég egy gombnyomás, hogy eltüntessük a bőrhibákat, a ráncokat az arcunkról, vagy akár profi sminket montírozzunk magunknak.

Bár vicces elütni az időt azzal, hogy megnézzük, hogyan festenénk Angelina Jolie vastag ajkaival vagy más szem- és hajszínnel, a szakértők azt mondják, könnyű átesni a ló túloldalára. Vannak, akik nem is hajlandóak olyan fotót kitenni magukról a közösségi médiában, amelyet nem korrigáltak utólag.

Bényi Ildikó photoshoppolt képe

Bényi Ildikó nem erősíti ezt a tábort. Az Önök kérték! műsorvezetője idegenkedik attól, hogy manipulálja a róla készült felvételeket. Akkor is elbizonytalanodott, amikor a Duna TV egyik nézője agyonphotoshoppolta az egyik róla készült fotót.

Vörös rúzst, füstös szemeket és hosszú, szőke fürtöket varázsolt a tévésre, amitől az teljesen felismerhetetlenné vált. A kommentelők is megerősítették abban, hogy nincs szüksége semmilyen filterre, sokkal jobban tetszett nekik az eredeti kép.

A tévés 2018-ban készített magának profilt az Instagramra, ahova rendszeresen posztol is. Fitt és fiatalos megjelenését minden bejegyzésében dicsérik, sőt előfordult, hogy valaki virtuálisan csapta neki a szelet.

bényi 1
Fotó: MTI/Zih Zsolt

- Napi 20-30 üzenetet kapok ismeretlenektől, akik beszélgetni szeretnének, de előfordult olyan is, hogy késő este hívott valaki a Messengeren (...) Olyan is volt, hogy valaki hevesebben udvarolt a kelleténél, és a visszautasítást nehezen fogadta - mesélte a Blikknek 2021 tavaszán.

Várkonyi Andrea photoshoppolt arca

Ma már nem csak a címlapsztárokat retusálják és photoshoppolják, az Instagramon is rengeteg szűrő és alkalmazás áll egy átlagos felhasználó rendelkezésére is. Várkonyi Andrea is kipróbálta, milyen pár kattintással megváltoztatni a szelfijét, de ő legalább tisztában van azzal, hogy bár lehet, a megváltoztatott kép szebb, de egyáltalán nem ő.

Cover-fotó: MTI/Cseke Csilla

Ezt is szeretjük