A 44 éves Oroszlán Szonja címlapfotója: nem engedte agyonretusálni az arcát

Oroszlán Szonja a természetesség híve, és imádja a ráncait, ezért nem szereti, ha a képeinél túl sok Photoshopot használnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valakit a színészet vonz, annak meg kell barátkoznia a szakma velejáróival is. Egy színművésznek nem csak az a feladata, hogy elkápráztassa a közönséget különböző figurák bőrébe bújva a színpadon és a filmvásznon. Ha valaki befut a szórakoztatóiparban, akkor egyéb kötelezettségeknek is eleget kell tennie: tévéműsorokba hívják, valamint olykor-olykor magazinok címlapjára fotózzák.

Az utóbbi esetében Hollywoodban és hazánkban is bevett szokás az utómunka használata. Természetes, hogy egy fotós a Photoshop segítségével javít a kép minőségén, állít a fényeken, és ha kell, korrigálja az esetleges hibákat. Néhány esetben azonban ennek a természetesség látja kárát, nemegyszer születtek olyan címlapfotók, amelyeken szinte felismerhetetlenre retusálták az adott hírességet.

Oroszlán Szonja nem engedte agyonretusálni az arcát

Oroszlán Szonja épp ezért kötötte ki, amikor felkérték a Story magazin őszi különszámába címlaplánynak, hogy csak minimálisan engedi, hogy digitálisan korrigáljanak az arcán. A 44 éves színésznő nem akarta, hogy eltüntessék az idő múlásának nyomait, hiszen a természetesség híve.

- A mai világban bármit meg tudunk digitálisan változtatni, így tulajdonképpen azok lehetünk, akik akarunk. Én szeretem a ráncaimat, mert érzelmekről, érzésekről árulkodnak. Minden ráncnak megvan a maga története, és én ezektől leszek önmagam. Ha eltüntetjük, akkor belekerülünk egy radírozott rendszerbe, ahol minden tökéletes, márpedig az élet nem ilyen, mert nyomokat hagy rajtunk, és ettől lesz igazán szép - árulta el a lapnak adott interjújában.

A fotózáson több felvétel is készült róla, amelyek mindegyikén valósággal ragyog. Egy képet az Instagram-oldalán is megosztott, és a rajongók dicsérő szavai nem maradtak el. 

"A legszebb! Szonja, csakis imádni lehet téged!"

"Wow! Gyönyörű és nagyon szexis!"

Az általa viselt hófehér ruhára is sok bókot kapott, többen meg is kérdezték, hol szerezhetik be az elegáns darabot. Nem lesz egyszerű dolga annak, aki meg akarja vásárolni, ugyanis a sztár ezt Amerikából hozta magával, a csizmával és kabáttal együtt a kedvenc montanai üzletében bukkant rá.

Magyar színésznők smink nélkül

Nem Oroszlán Szonja az egyetlen, aki a természetességet részesíti előnyben. Képeken mutatjuk hazánk színésznőit, akik azt is bevállalták, hogy a közönség smink nélkül lássa őket.

Ezt is szeretjük