Soma 54 évesen kirobbanó formában van: friss fotójára záporoznak a dicséretek

Soma külsőre nem nagyon érzi az idő múlását, inkább belsőleg változott sokat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Soma két évvel ezelőtt kezdett el írni nyilvános megfigyelésnaplót az ujegyensuly.hu oldalon arról, hogyan éli meg az idő múlását: minden év februárjának első hetében beszámol arról, mi változott az elmúlt egy év alatt.

Májusban ünnepli az 55. születésnapját, ezután közelebb lesz a hatvanhoz, mint az ötvenhez, de a változást igazából nem fizikailag érzi és látja, hanem belülről.

Soma az öregedésről 

Az Öregedésem nyilvános naplója bejegyzéshez egy jógázós képet posztolt: éppen spárgázik. A követői el is halmozták dicséretekkel, szerintük egyáltalán nem öregszik, kirobbanó formában van. 

"Micsoda isteni nő vagy!!! Szép teljesítmény a spárga, gratulálok!"

"Öregedésed??? Egyre jobban nézel ki!"

"Egy energiabomba! Csodás nő!"

"Energia; sugárzó szépség; életöröm; kortalanság - ezek a szavak jutottak eszembe a képről" -

Soma bevallotta, néha elfogadja az öregedés gondolatát és annak velejáróit, máskor jógázás végén arra kéri a kötőszöveteit, tartsák magukat. A plasztikai beavatkozást ugyanakkor nem végeztetne magán.

"Tizenéves korában egyszer azt mondta nekem a fiam, hogy „anya, ha valaha hozzá nyúlatsz a melleidhez, vagy az arcodhoz, kimegy belőle a mágia. Ezt jól belém rakta. Bár tudom, ez is csak egy hitrendszer.

Mindenesetre jelenleg eszem ágában sincs magamhoz „nyúlatni”, úgyhogy ezek csak felmerülő gondolatok."

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az idő múlásával azt vette észre, hogy kevésbé szereti magát mutogatni, mint fiatal korában, és sokkal türelmesebb lett, emellett jobban meggondolja, mire és mennyi időt szán.

"Egyre jobban izgatnak a spirituális és szellemi dolgok, a munkámban való hatékonyság. Ami különösen izgalmas: a szellemit behozni az anyagba! Tele vagyok tervekkel, magam elé rakott feladatokkal. (Átlag napi 10-12 órát dolgozok, igen, bevallom, munkalkoholista vagyok.) Elkezdtem írni az egyik legfontosabb könyvem, aminek a Szakrális ÚJ NŐ címet adtam. (Ez a neve a mostani 11 hónapon át tartó zárt női csoportomnak is, akikkel egészen különleges, és teljesen új belső munkáim vannak.) A meditációim, gyakorlataim egyre ütősebbek, hatékonyabbak. Nagyon élvezem, ahogy intuícióból lejönnek."

Soma lánya

Az 54 éves sztár lánya 2019-ben végzett az Iparművészeti Egyetem textiltervező mesterszakán. Soma és Hanna is igazi művészlélek, de míg az anya folyton pörgő, társasági ember, addig a lánya nyugodt és türelmes, már fiatalon bölcs típus.

Soma lánya már 27 éves - A gyönyörű Hannával közös fotót posztolt

Soma ritkán posztol képet a lányáról, de Hanna születésnapján kivételt tett.

Elolvasom
Ezt is szeretjük