Soma lánya már 27 éves - A gyönyörű Hannával közös fotót posztolt

Soma ritkán posztol képet a lányáról, de Hanna születésnapján kivételt tett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Soma Mamagésa 1990-ben találkozott a férjével, Lőrincz Györggyel, majd a találkozást előbb gyermekáldás, aztán esküvő követte. Az egymásra találás utáni évben máris megszületett a fiuk, Lázár, az előadóművész pedig annyira élvezte az anyaságot, hogy a második gyerkőccel sem vártak sokáig: Lili Hanna 1993. március 26-án jött világra. 

Az 53 éves sztár lánya tavaly végzett az Iparművészeti Egyetem textiltervező mesterszakán.

Soma lánya 27 éves lett

Az énekes, előadóművész, életszemléleti tanácsadó és spirituális tanító másodszülött gyermeke ma ünnepli a 27. születésnapját, ebből az alkalomból pedig édesanyja egy anya-lánya fotóval köszöntötte fel Hannát.

A posztra rengeteg dicséret érkezett, sokan gratuláltak Somának a gyönyörű lányához. "Nagyon köszönöm a sok kedves köszöntést a lányunk nevében is. És igen, ez az én születésnapom is. Aznap születtem meg lányos anyának lenni" - válaszolta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Soma és Hanna is igazi művészlélek, de míg az anya folyton pörgő, társasági ember, addig a lánya nyugodt és türelmes, már fiatalon bölcs típus. 

"Soma extrovertált, és aktív társasági életet él, Hanna visszahúzódó, megfigyelő típus, igazi művészlélek. Már kisgyerekként is órákig elüldögélt egyedül a kertben, nézegette a virágokat, beszélgetett a fákkal, gondolkodott az élet értelmén" - írta az anya-lánya párosról a Meglepetés magazin, amelynek címlapján 2019 májusában szerepeltek.

Magyar sztárok, akiknek szépségét lányuk is örökölte

Szűcs Judith és Fülöp Csaba zeneszerző, szövegíró és fotós kapcsolatából egyetlen gyermek született, a gyönyörű Tímea, aki 1985-ben látta meg a napvilágot. A 34 éves hölgy természetre nem, inkább külsőre hasonlít édesanyjára, és állítják, habitusuk jobban nem is különbözhetne egymástól. Képes összeállításunkban Fülöp Tímea és Szűcs Judith mellett több gyönyörű magyar sztárt láthatsz, akinek szépségét a lánya is örökölte. 

Ezt is szeretjük