Ő Soma férje már 24 éve: kétgyerekes szülőkként házasodtak össze Györggyel

Soma és férje hét év kapcsolat és két gyerek után mondták ki a boldogító igent.

Soma és férje, György
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Soma Mamagésa kétévesen tudta, színész, énekesnő vagy költő szeretne lenni. Már gyermekként vonzotta a művészvilág, hat- és húszesztendős kora között folyamatosan versmondó és szavalóversenyekre járt, továbbá évekig készült a Színművészetire. Annak ellenére, hogy oda nem sikerült felvételt nyernie, az álmait így is megvalósította: énekesnőként országos ismertségre tett szert.

Nem csak a munkafronton mondhatja el, valóra váltak a legnagyobb vágyai, a szerelemben is szerencsés: 31 évvel ezelőtt találta meg élete párját. Férjét, Györgyöt is a rivaldafénynek köszönheti, az Egyetemi Színpadon lépett fel 1990-ben, amikor a férfi odaszólt neki: "Kislány, nem akarsz lemenni a színpadról?” Ez a szurkálódás elindított valamit, kapcsolatukat a mai napig a szenvedély jellemzi. 

Ő Soma férje már 24 éve

Az előadóművész és párja 2021. szeptember 20-án ünnepelték házasságuk 24. évfordulóját, és bár Soma csak ritkán mutatja meg azt a férfit, aki mellett meglelte a boldogságot, a különleges alkalmat egy közös fotóval és megható sorokkal ünnepelte meg. 

"24 éve (7 és fél évi együttélés, és 2 gyerek után) mondtam ki a valóban boldogító igent. Életem egyik legjobb döntése volt. Időközben nem kevés tudatos munkával megengedtem magamnak a boldogságot. És ez az édes ember, az én egyetlen társam, nagyszerű férjem ezt türelemmel kivárta, végig támogatva engem. Sosem felejtem, 33 éves voltam, amikor egyszer spontán azt mondta: ”csak nézem, ahogy nősz föl mellettem.” Köszönöm a Sorsnak ezt az életet, ezt a férjet." - fogalmazott az oldalán.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Kapcsolatukban bevallottan voltak hullámvölgyek, a legnagyobb mélypontjuk hat évig tartott, miközben György szerelmes lett egy másik nőbe. A férfi végül úgy döntött, felszámolja az új románcot, és ad maguknak még egy esélyt. Azóta újra minden napjukat átitatja a szerelem. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire árad a harmónia Soma Mamagésáról és férjéről, Györgyről.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük