"Mint egy csodás festmény!" Íme Soma sosem látott esküvői fotója

Soma és férje 26 évvel ezelőtt, szeptember 20-án mondták ki egymásnak a boldogító igent.

soma-coverkepen

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Soma Mamagésa és férje, Lőrincz György már 26 éve élnek boldog házasságban, ennek örömére az énekesnő megható posztot tett közzé a közösségi oldalain.

A sztárpár tavaly is emlékezetes házassági évfordulót tudhatott maga mögött, ekkor újra összekötötték egymással az életüket egy gyönyörű ceremónia keretein belül. Idén sem maradhatott el az ünneplés: Soma gyönyörű, nosztalgikus fotókkal köszöntötte a férjét.

Soma esküvői fotója

Az 57 éves sztár könnyfakasztó sorokkal és lenyűgöző képekkel mutatta meg a világnak, mennyire imádja Gyurit. 26 évvel ezelőtti lakodalmukról tett közzé pár tartalmat, amelyeken lenyűgözően festett. A habos-babos ruha és az elegáns fátyol igazi királynővé varázsolta, már akkor is nagyon pozitív volt a kisugárzása. 

„Ma 26 éve mondtam ki életem egyik legjobb, legfontosabb igenjét. ( hét és fél év után.) Hiába voltak meg a gyerekeink, nem akartam házasodni. De az esküvő előtt hat héttel a budakalászi bányatóban úszva azt mondta a kis hang, hogy szeptember 20-án meg kell házasodnod. Pontosan tudtam, hogy amit a Kis Hang (hívhatjuk intuíciónak, belső vezetőnek, felettes énnek) mond, annak úgy kell lennie. És milyen jó, hogy úgy lett! Nagyon köszönöm neked drága, egyetlen, örök szerelmem a feltétel nélküli szeretetedet!" - írta megható posztjában Soma.

A képeken férje, Gyuri is nagyon elegáns volt: arany gombokkal díszített, fehér öltönyben állt élete szerelme mellett. A képek megtették a hatásukat: a rajongók azonnal elárasztották dicséretekkel, és sok boldogságot kívántak nekik.

„Legyetek örökké ilyen szépek és vidámak együtt, ezt kívánom nektek tiszta szívemből!”

"Mint egy csodás festmény!"

"Álomszép menyasszony, snájdig vőlegény!"

„Már akkor is meseszép voltál, az a ruha pedig gyönyörű! Igazi álompár vagytok, jó rátok nézni mindig!” - írta egy kommentelő. 

Pataki Ági esküvői fotóját is nézd meg!

Pataki Ági és férje, Kovács Gábor harminc éve mondták ki az igent, már szülők voltak, amikor oltár elé álltak.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük