Hargitai Bea és férje esküvői fotója: 8 éve ilyen gyönyörű menyasszony volt
Hargitai Bea és férje házasságuk nyolcadik évfordulóját ünnepelték. Az Instagramon is megemlékeztek róla.

hargitai-bea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2014. szeptember 27.: Hargitai Bea számára ez a dátum különleges jelentéssel bír, ekkor állt oltár elé férjével, Daviddel. Sosem feledkezik meg az évfordulóról, évről évre az Instagramon is megemlékezik róla.

Házasságuk nyolcadik évében is így tett: gyönyörű esküvői fotóval tudatta a követőivel, nem akármilyen őszi napra virradtak.

Hargitai Bea esküvői fotója

A fotó a ceremónián készült a házaspárról: mindketten tetőtől talpig fehérben voltak. Hargitai Bea hercegnőként ragyogott a habos-babos menyasszonyi ruhában. A szemfülesek kiszúrhattak egy nem mindennapi dolgot a képen, Dávid papucsban esküdött örök hűséget szerelmének. 

Hargitai Bea és férje esküvői fotóját ide kattintva nézheted meg.

Nem véletlen a lenge viselet, egy egzotikus helyen keltek egybe. A romantikus amerikai lánykérés után Görögországban tartották a menyegzőjüket egy zártkörű ceremónia keretén belül. 

- Még az édesanyámat és a családtagjaimat sem hívtam meg, mert sok olyan esküvőn vettem részt, ahol az ara azzal foglalkozott, hogy az örömszülők jól érezzék magukat. A család nem is csodálkozott nagyon, megszokták, hogy a saját fejem után megyek, és azt csinálom, amit igazán szeretnék. Az egyetlen dolog, amin aggódni szeretnék, az az lesz a nagy napon, hogy mennyire vagyok szép! - ecsetelte a Life.hu cikkében Hargitai Bea a nagy nap előtt.

Rubint Réka menyasszonyi ruhája

Rubint Réka és Schobert Norbi ötödik alkalommal fogadtak egymásnak örök hűséget. A menyegzőről a fitneszguru töltött fel képeket a közösségi oldalára, ezúttal egy impozáns, vidéki kúriában álltak oltár elé. Rubint Réka egy csodaszép, áttetsző anyagból készült, félvállas menyasszonyi ruhát viselt.

Cover-fotó: RTL Klub/Álarcos énekes

Ezt is szeretjük