Som-Balogh Edina lánya kiköpött az anyja: Lilien a szépségkirálynőre ütött

Som-Balogh Edina kislánya már ötéves. Lilien szépséget és kézügyességet örökölt az édesanyjától.

som-balogh-edina-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Som-Balogh Edinára nagyon hasonlít a kislánya. A szépségkirálynő friss családi fotója elárulja, az ötéves Lilien örökölte hosszú, szőke haját és szép mosolyát is. 

A Barátok közt egykori Nádor Kingája kétgyermekes családanya. Kisfia, Noel már kilencesztendős: igazi mintadiák, aki amióta beült az iskolapadba, csak színötös bizonyítvánnyal tért haza. Nagyon fegyelmezett, kötelességtudó gyermek, akit sosem kell noszogatni azért, hogy tanuljon. Bár húga még csak óvodás, rajta is látszik, hasonló, mint a bátyja.

Som-Balogh Edina és kislánya hasonlítanak

Akik követik Som-Balogh Edinát a közösségi médiában, tudhatják, szenvedélye a festés: Ígéret című kiállítását egy menő, budai étteremben tekinthetik meg az érdeklődők. A művészi vénát kisebbik gyermeke is örökölte, Lilien a nyári szünetben tovább képezheti a rajztudását: művészeti táborba megy.

- A képzőművészeti tábor számomra különösen kedves, alig vártam már, hogy a kislányom ötéves legyen, és mehessen! Felfoghatatlan, hogy ilyen pici gyerekek mindennap két-három alkotással térnek haza! Ez valami csodálatos! - újságolta büszkén az édesanya a Hot! magazinnak.

Dobó Kata ritkán látott lánya

Dobó Kata 2012 februárjában adott életet kislányának, Szofinak, aki jövő hónapban a kerek tizedik születésnapját ünnepelheti. A 47 éves sztár gyermekét óvja a nyilvánosságtól, de új filmje díszbemutatóján kivételesen vele együtt jelent meg.

 

Ezt is szeretjük