Som-Balogh Edina levágatta hosszú haját: a világosszőke színtől is elbúcsúzott

Som-Balogh Edina az évkezdést jó időszaknak találta arra, megújítsa a frizuráját.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Som-Balogh Edina úgy döntött, a 2023-as év eleje ideális arra, hogy frizurát váltson. Saját bevallása szerint szeret időnként megújulni.

Most nemcsak a tincsei hosszát változtatta meg látványosan, hanem azok színét is, az eredményt pedig az Instagramon mutatta meg. 

Som-Balogh Edina haja

Som-Balogh Edina hosszú, szőke hajjal nyerte meg 2003-ban a Miss Hungary szépségversenyt, és egy évvel később a Barátok közt Nádor Kingájaként is így mutatkozott be. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban is így láthattuk fiával, ahogy a karácsonyi fotókon is. 

som-balogh-edina
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Most úgy döntött, az évkezdéshez új frizura is dukál, itt az ideje a változtatásnak: hosszú haját vállig érőre vágatta, és a világosszőke hajszínről is sötétebbre váltott. 

„Új év, új haj... Szeretek időnként változtatni.

A hajam története elég rögös és hosszú, volt szép hosszú, és volt kényszerből rövid... Mindig a világos szőkéhez való ragaszkodásom okozta a problémát. Úgy érzem, megérett bennem, hogy engedjek ebből. Egészséges, természetes hajra vágytam, szóval most jött el az ideje a változásnak. Imádom ezt az új frizurát, a sporthoz is tökéletes választás. Remélem nektek is tetszik. #újév #aváltozásjó #megújulás” - olvasható a posztban.

„Nekem mindig is jobban tetszett, ez a hajszíned” - dicsérte egykori kolléganője, Deutsch Anita. 

„Szerintem meg kellett érnem ehhez...”  - válaszolta Som-Balogh Edina

„Neked Minden jól áll, bár a Vigyázat Gyerekkel vagyok c. műsorban nagyon szép hosszú hajad volt.”

„A szín nagyon jó lett. Viszont a hosszú haj szerintem sokkal jobban áll. De néha kell a változatosság” - olvasható a hozzászólásokban. 

Magyar sztárok frizuraváltásai 2022-ben

Kálmán Olga 54 éves korára, hosszú hajzuhataggal és copffal látható a rövid barna tincsek helyett. Az átalakulása nem csak a kommentelők, a családtagjai körében is megosztóra sikerült. 2022-ben a magyar sztárok merészek voltak, jó pár bevállalós frizuraváltásnak lehettünk szemtanúi. Nézd meg őket!

Kálmán Olga új frizurája nem mindenkinek jött be - Sztárok, akik 2022-ben új hajra váltottak

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük