Sarka Kata átfestette haját: az új színe bejött a rajongóinak - 2022 látványos hajszínváltásai
Sarka Kata, Szabó Zsófi, Dallos Bogi és sokan mások is új árnyalatot kértek a fodrászuktól 2022-ben.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egyik leggyakoribb fogadalom az új esztendőben, hogy változtatunk az életünkön: mindenki máshogy érti ezt, valaki egy új szokást akar beiktatni a mindennapjaiba, mások azt ígérik meg maguknak, hogy a külsejüket tekintve újulnak meg.

2022-ben sok sztár tartotta magát az utóbbihoz: nem csak fogyásokat láthattunk tőlük, látványos frizuraváltásoknak is szemtanúi lehettünk.

Magyar sztárok hajszínváltásai 2022-ben

Úgy tartják, egy friss hajszíntől az egész lényünk megváltozik, egyesek megjelenését tényleg teljesen megmásítja, ha nem a megszokott fizimiskát kéri a fodrászától. Sarka Kata is azon hírességek között volt, akik az elmúlt esztendőben kísérletezgettek frizurájuk árnyalatával.

A 36 éves üzletasszonyt sötét tincsekkel ismerte meg az ország, de többször láthattuk már világosabb loknikkal is. 2022-ben az utóbbi felé húzott, februárban jelentkezett be az Instagram-oldalára egy fodrászszalonból, akkor megmutatta, szőkítést kért a szakemberektől. A posztja alapján a hajszíne a mézszőke és a karamellbarna között lehet.

Nem Sarka Kata volt az egyetlen, aki 2022-ben új hajszínnel lepte meg a rajongóit. Képes összeállításunkban megmutatjuk, melyek voltak a hírességek leglátványosabb hajszínváltásai az évben.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük