Kálmán Olga új frizurája nem mindenkinek jött be - Sztárok, akik 2022-ben új hajra váltottak
Kálmán Olgának szinte védjegye volt műsorvezetőként a rövid barna haj. 54 évesen politikusként hosszú frizurával látható.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akadnak olyan hírességek, akiket olyan rég láthatunk egy bizonyos frizurával, hogy azt a viseletet egyfajta védjegyüknek tekintjük. Lehet szó hajszínről vagy fazonról, mindig drámai a hatás, ha az éveken át megszokottól merőben más hajra váltanak.

2022-ben a magyar sztárok merészek voltak ezen a téren. Jó pár bevállalós frizuraváltásnak lehettünk szemtanúi. Volt, aki a rövid fazont növesztette meg, mások az évek óta hordott hosszú loknijaikat vágatták pár centisre.

Magyar sztárok frizuraváltásai 2022-ben

Kálmán Olga az előbbi tábort erősítette. A műsorvezetőből lett politikust 25 évig láthattuk a televízióban azelőtt, hogy a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője lett. A karrierváltáson kívül a külseje is nagyon más lett 54 éves korára, hosszú hajzuhataggal és copffal látható a rövid barna tincsek helyett. Az átalakulása nem csak a kommentelők, a családtagjai körében is megosztóra sikerült.

- A férjem rövidhaj-párti, de a gyerekeim, akik éveken át csak rövid hajjal láttak, megtiltották, hogy levágassam. De nemcsak a családomat, hanem a Facebook-követőimet is megosztja az új külsőm. Ha bármilyen fontos témában kiteszek egy posztot, akkor perceken belül a kommentelők a hajam hosszán kezdenek vitatkozni - árulta el a Blikknek májusban.

Kálmán Olgán kívül Pataki Zita vagy Ördög Nóra is variált a hajhosszán. Képes összeállításunkban az ő átalakulásukat és másokét is megnézheted.

Ezt is szeretjük