Zimány Linda új frizurát vágatott: nagyon másképp néz ki vele

Zimány Linda a megszokott frizura helyett egy merész, tépett fazont próbált ki.

zimány-linda-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zimány Lindát a nagyközönség a 2000-es évek közepe óta ismerheti. Szőke frizurája hamar ismertetőjegyévé vált, pláne, hogy Britney Spears hasonmásaként kezdődött a pályafutása.

Azóta, hogy a figyelem középpontjában éli az életét, csak ritkán változtatott a megjelenésén. Mindig hosszú, szőke frizurával láthattuk a magazinok hasábjain, a tévéműsorokban vagy a nyilvános eseményeken.

Zimány Linda új frizurája

Épp ezért volt még szembetűnőbb az új fazon, amelyet a Tények Pluszban láthattunk. A 36 éves modell arról beszélt a TV2 adásában, mennyire vágyik a mindent elsöprő szerelemre, frufrus frizurával adta az interjút, a hajviselettől az egész megjelenése megváltozott.

zimány
Fotó: TV2/Tények Plusz

Ezzel a megjelenéssel készült fotósorozat róla a The Blush névre keresztelt saját márkája legújabb kollekciójához. Máshol azonban nem láthattuk ezzel a tépett frufruval, az Instagram-oldalán és a Dancing with The Stars parkettjén már a megszokott, hosszú fürtökkel mosolygott.

Lékai-Kiss Ramóna átlátszó ruhában

Lékai-Kiss Ramóna emlékezetes ruhában vonult be a Dancing with the Stars harmadik évadának legelső adásában. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük