Ördög Nóra szőkén, szemüveggel felismerhetetlen: így elsétálnánk mellette

Ördög Nóráról Krausz Gábor posztolta a nem hétköznapi fotót. A Séfek séfe zsűrije is új külsővel látható rajta.

Ördög Nóra szőke hajjal
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma este indul a Séfek séfe negyedik évada, ennek apropóján az egyik profi séf, Krausz Gábor pár vicces képpel lepte meg a követőit: átszerkesztette zsűritársai megjelenését, és a produkció műsorvezetője, Ördög Nóra is új külsőt kapott tőle.

Utóbbit alig ismertük fel a képen. Szőke hajat és fekete keretes szemüveget kapott, amitől teljesen megváltozott. Az utcán így biztosan elsétáltunk volna mellette, illetve ha nincs a műsor logója a háttérben, könnyen lehet, hogy továbbgörgetünk a hírfolyamban.

Ördög Nóra szőke hajjal

"Doktornővel kiegészülve” - írta a gasztroguru viccesen a poszt mellé.

Saját magát sem kímélte: a photoshopnak hála ő is szemüveget és bongyori hajat kapott. Wolf Andrást szőkévé varázsolta, és borostát alkotott az arcára, míg Vomberg Frigyes hosszú hajat és napszemüveget kapott tőle.

Két nappal ezelőtt hasonló felvételt rakott ki az oldalára. Azon csak a zsűri szerepelt elmásítva. A kommentelők imádták a hármas fogatról készült, poénos felvételt. Dombóvári István annyit írt rá, ők a kedvenc fiúbandája, Rácz Jenő pedig nevetős hangulatjelekkel jelezte, mennyire jót mulatott a látványon. Gáspár Bea pedig azzal kommentálta, alig várja az adásokat. 

Ördög Nóra ezzel csábította el Nánási Pált

Nánási Pál és Ördög Nóra még 2010-ben esküdtek örök hűséget egymásnak, ekkor már mindketten maguk mögött tudhattak egy-egy házasságot. Meglepő, a műsorvezető mivel vette le a fotóst a lábáról.

Ördög Nóra meglepő dologgal csábította el Nánási Pált: a férje vallotta be

Nánási Pál elárulta, mi volt az, amivel annak idején Ördög Nóra megfogta.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Séfek séfe

Ezt is szeretjük