Ördög Nóra szőkén, szemüveggel felismerhetetlen: így elsétálnánk mellette
Ördög Nóráról Krausz Gábor posztolta a nem hétköznapi fotót. A Séfek séfe zsűrije is új külsővel látható rajta.

ördög-nóra-batch
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma este indul a Séfek séfe negyedik évada, ennek apropóján az egyik profi séf, Krausz Gábor pár vicces képpel lepte meg a követőit: átszerkesztette zsűritársai megjelenését, és a produkció műsorvezetője, Ördög Nóra is új külsőt kapott tőle.

Utóbbit alig ismertük fel a képen. Szőke hajat és fekete keretes szemüveget kapott, amitől teljesen megváltozott. Az utcán így biztosan elsétáltunk volna mellette, illetve ha nincs a műsor logója a háttérben, könnyen lehet, hogy továbbgörgetünk a hírfolyamban.

Ördög Nóra szőke hajjal

"Doktornővel kiegészülve” - írta a gasztroguru viccesen a poszt mellé.

Saját magát sem kímélte: a photoshopnak hála ő is szemüveget és bongyori hajat kapott. Wolf Andrást szőkévé varázsolta, és borostát alkotott az arcára, míg Vomberg Frigyes hosszú hajat és napszemüveget kapott tőle.

Két nappal ezelőtt hasonló felvételt rakott ki az oldalára. Azon csak a zsűri szerepelt elmásítva. A kommentelők imádták a hármas fogatról készült, poénos felvételt. Dombóvári István annyit írt rá, ők a kedvenc fiúbandája, Rácz Jenő pedig nevetős hangulatjelekkel jelezte, mennyire jót mulatott a látványon. Gáspár Bea pedig azzal kommentálta, alig várja az adásokat. 

Ördög Nóra ezzel csábította el Nánási Pált

Nánási Pál és Ördög Nóra még 2010-ben esküdtek örök hűséget egymásnak, ekkor már mindketten maguk mögött tudhattak egy-egy házasságot. Meglepő, a műsorvezető mivel vette le a fotóst a lábáról.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Séfek séfe

Ezt is szeretjük