Mint a Grease Sandyje: Csobot Adél új frizurája tarolt az Instán

Csobot Adél friss fotóin göndör hajjal pózol. A kommentelők szerint egy az egyben olyan, mint a fiatal Olivia Newton-John.

csobot-adél-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adélt jó ideje láthatjuk ugyanolyan frizurával. Bár korábban kipróbálta a rövid fazont, és kis ideig vörös tincsekkel is láthattuk, az utóbbi esztendőkben a vállig érő, barna hajnál maradt.

Egy fotózás erejéig váltott tőle szokatlan fizimiskára: göndör fürtökkel készült róla három felvétel. 

Csobot Adél göndör hajjal

Az Instagram-oldalán osztotta meg, milyen más így a megjelenése. Ugyan a kommentelőktől megszokhattuk, a sztárok frizuraváltásai általában megosztják őket, Csobot Adél esetében nagy volt az egyetértés, taroltak a hullámos loknik. (A többi képhez kattints a bejegyzés jobb oldalán található nyílra.)

Egyesek azt mondták, mindig így kellene hordani a haját, sokaknak pedig egy ikonikus filmes karakter jutott eszébe. Többen megjegyezték, ezzel a frizurával egy az egyben úgy fest, mint az Olivia Newton-John által megformált Sandy a Grease-ben.

"Hol hagytad Travoltát?"

"Szenzációs ez a képsorozat! Annyira más vagy a göndörített hajjal! Olyan Sandys a Grease-ből. Annyira jól áll Neked! Tényleg, mint egy hollywoodi filmsztár!"

"Grease, Sandy"

"Mindig ilyen legyen a hajad. Szuper nőies."

"Menő ez a haj nagyon."

Magyar sztárok frizuraváltásai 2022-ben

Képes összeállításunkban megmutatjuk, melyek voltak a hírességek leglátványosabb hajszínváltásai az évben. Sarka Kata, Szabó Zsófi és Dallos Bogi is újított az évben.

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük