A Barátok közt egykori színésznőjét nem várta vőlegénye az oltárnál

Kínos baki történt annak idején Som-Balogh Edina esküvőjén.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Barátok közt egykori sztárja, Som-Balogh Edina 2012-ben ment hozzá szerelméhez, a sorozat zenei produceréhez, Som Krisztiánhoz. A csinos színésznő és zeneszerző kedvese évek óta ismerték egymást, majd szerelembe estek, kapcsolatukat 2011-ben vállalták fel a nagy nyilvánosság előtt. 

Pár hónapnyi együtt járás után, 2012 májusában mondták ki a boldogító igent az Esztergomi bazilikában, ahová a családon, barátokon és kollégákon kívül kívül rengeteg rajongó és újságíró is érkezett.

Som-Balogh Edina esküvője

Som-Balogh Edina gyönyörű menyasszony, a szertartás pedig szép volt, de egy apró hiba csúszott be, a kínos bakiról a TV2-n Pénzt vagy éveket! című műsorában mesélt.

Som-Balogh Edinának, a sorozat egykori Nádor Kingájának a legemlékezetesebb emléke a nagy napról az volt, hogy senki sem várta őt az oltárnál, vőlegényére hosszú percekre eltűnt.

som-balogh-ok
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

-   Kislányként megálmodod, hogy be fogsz vonulni, apukád bekísér, a férjed ott áll és vár.

Ez stimmelt volna, csak egy valami hiányzott: a férjem, aki nem állt ott, és nem várt.

- Teltek a percek, teltek-teltek, és nem jött. Újságírók álltak körülöttem, látták rajtam, hogy annyira nem vagyok boldog. Neki elfelejtettek szólni, hogy már minden ki ott vár. Valahogy megérkezett, megnyugodtunk, és bevonultunk a templomba, de a lágy zene helyett valamilyen horror zenét nyomtak, nagyon "romantikus" volt - emlékezett vissza a gyönyörű színésznő immár mosolyogva a nagy napra.

Som-Balogh Edina férje

Som-Balogh Edina igazán szerencsésnek mondhatja magát a szerelemben, tíz esztendővel ezelőtt randizott először férjével, akivel azóta is elválaszthatatlanok. Som Krisztián a Barátok közt zenei producereként dolgozott, így hozta össze az élet az egykori szépségkirálynővel, aki 2004-ben csatlakozott a Mátyás király tér szereplőgárdájához.

Ezt is szeretjük