Solti Ádám megcsalta feleségét: szeretője gyereket szült neki két évvel ezelőtt
Solti Ádám színész bevallotta, hogy megcsalta feleségét, a félrelépésből gyermeke is született.

solti-adam-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Solti Ádám megcsalta feleségét, Bernit, a félrelépésből pedig egy gyermek is született. A színész erről két év titkolózás után most először beszélt.

A 42 éves sztár és neje a Blikknek mesélték el történetüket, a színész azt mondta, a gyermek anyja nem hagyott nekik más lehetőséget.

Solti Ádámnak szeretője szült gyereket

Solti Ádámnak a Barátok közt hozott országos ismertséget, amelyben 2011-től 2019-ig alakította Bokros Ádámot. Az RTL Klub képernyőjén azonban már 2010-ben feltűnt az X-Faktorban a Non Stop nevű zenekarral, amellyel Malek Miklós csapatába került. Ekkoriban ismerkedett meg egy rajongójával, akivel ugyan csak alkalmi volt a kapcsolat, de nem tűnt el a férfi életből, vele lépett félre azt követően, hogy megismerkedett Bernadett-tel. 

solti ádám
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

Solti Ádám és Berni 2014-ben ismerkedtek meg egymással, amikor a lány az érettségijére készült. A színész nyolc hónap után eljegyezte a nála 16 évvel fiatalabb szerelmét, 2019-ben házasodtak össze. 

Voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban a feleségemmel, és én a leggyávább, legrosszabb dolgot választottam, félreléptem.

- A nő tudta, hogy házas vagyok, nem kecsegtettem azzal, hogy elhagyom Bernit, pontosan tisztában volt vele, ő egy szerető, és akármilyen borzalmasan is hangzik, csak arra kell, hogy évente néhány alkalommal pár órára jól érezzem magam - vallotta be a Barátok közt egykori sztárja. 

A cikk az ajánló után folytatódik

2020-ban aztán a nő közölte vele, hogy gyermeket vár tőle, és a babát megtartja. A bejelentés sokként érte a színészt, könyörgött, majd fenyegetőzött, hogy a nő vetesse el a magzatot. Ekkor már jó ideje próbálkoztak feleségével, hogy gyermekük szülessen, Berni 2020 októberében osztotta meg követőivel, hogy a második lombikkal sem jártak sikerrel. 

- Sosem bántottam, de bevallom, fenyegettem azzal, hogy megteszem. Csúnya dolgokat vágtam a fejéhez, nem vagyok büszke rá, de a pillanat hevében kicsúsztak ezek az indulatos, undorító dolgok. Itt volt ez a hatalmas titok: szeretőm van, terhes lett, és úgy leszek apa, hogy nem attól a nőtől akarok gyereket, nem őt szeretem, és nem tudok semmit sem tenni - ismerte el. 

Solti Ádám és Berni a Nyerő Páros 2018-as, második évadában.
Solti Ádám és Berni a Nyerő Páros 2018-as, második évadában.
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Solti Ádám eleinte próbálta megóvni feleségét, ezért hallgatott a titokról még akkor is, amikor 2020 augusztusában megszületett a kisfia. Másfél év alatt mindössze párszor látta a gyermeket, akinek anyja egyszer Soltiék házához is elment. Hogy ne keltsen feltűnést, behívta, a nő a kezébe nyomta a babát és képeket, videókat készített. A színész biztos volt benne, ha nem áll elő a történettel, a nő felhasználná ezeket a felvételeket. 

Felesége 2021 májusában tudta meg a titkát, ezt követően pár hétre különköltöztek. Solti Ádám nem volt biztos benne, hogy valaha is megbocsát neki, ám párja úgy döntött, nem hagyja el, vele marad. Azóta sokkal erősebb és őszintébb a kapcsolatuk. 

Solti Ádám és Berni a Pókember: Nincs hazaút díszbemutatóján 2021 decemberében.
Solti Ádám és Berni a Pókember: Nincs hazaút díszbemutatóján 2021 decemberében.
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

- Tudom, a kisgyermek semmiről sem tehet. Biztos, hogy ez most rengeteg nőtársamat megbotránkoztatja, de megbocsátottam Ádámnak, mindenki követhet el hibákat az életben, de a férjem rászolgált arra, hogy kapjon tőlem egy második esélyt - nyilatkozta a Blikknek Solti Berni. 

A feleség a férjével együtt nyitott arra, hogy a kisfiú az életük része legyen, amikor az anyja jelenléte már nem szükséges a találkozásokhoz. A házaspár ugyanis úgy látja, az anya nem a fia érdekeit nézi, csak az a fontos számára, hogy a házasságukat tönkretegye, és Solti Ádámmal kapcsolatban maradjon. 

Pápai Joci megcsalta feleségét

Az énekes először az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban beszélt arról, hogy miután apa lett, megcsalta a feleségét, aki ezért elhagyta. Nem titkolózott, Anita elé állt, és bevallotta neki hűtlenségét, mire az asszony még aznap elköltözött. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük