Solti Ádám megcsalta feleségét: szeretője gyereket szült neki két évvel ezelőtt

Solti Ádám színész bevallotta, hogy megcsalta feleségét, a félrelépésből gyermeke is született.

solti-adam-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Solti Ádám megcsalta feleségét, Bernit, a félrelépésből pedig egy gyermek is született. A színész erről két év titkolózás után most először beszélt.

A 42 éves sztár és neje a Blikknek mesélték el történetüket, a színész azt mondta, a gyermek anyja nem hagyott nekik más lehetőséget.

Solti Ádámnak szeretője szült gyereket

Solti Ádámnak a Barátok közt hozott országos ismertséget, amelyben 2011-től 2019-ig alakította Bokros Ádámot. Az RTL Klub képernyőjén azonban már 2010-ben feltűnt az X-Faktorban a Non Stop nevű zenekarral, amellyel Malek Miklós csapatába került. Ekkoriban ismerkedett meg egy rajongójával, akivel ugyan csak alkalmi volt a kapcsolat, de nem tűnt el a férfi életből, vele lépett félre azt követően, hogy megismerkedett Bernadett-tel. 

solti ádám
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

Solti Ádám és Berni 2014-ben ismerkedtek meg egymással, amikor a lány az érettségijére készült. A színész nyolc hónap után eljegyezte a nála 16 évvel fiatalabb szerelmét, 2019-ben házasodtak össze. 

Voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban a feleségemmel, és én a leggyávább, legrosszabb dolgot választottam, félreléptem.

- A nő tudta, hogy házas vagyok, nem kecsegtettem azzal, hogy elhagyom Bernit, pontosan tisztában volt vele, ő egy szerető, és akármilyen borzalmasan is hangzik, csak arra kell, hogy évente néhány alkalommal pár órára jól érezzem magam - vallotta be a Barátok közt egykori sztárja. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

2020-ban aztán a nő közölte vele, hogy gyermeket vár tőle, és a babát megtartja. A bejelentés sokként érte a színészt, könyörgött, majd fenyegetőzött, hogy a nő vetesse el a magzatot. Ekkor már jó ideje próbálkoztak feleségével, hogy gyermekük szülessen, Berni 2020 októberében osztotta meg követőivel, hogy a második lombikkal sem jártak sikerrel. 

- Sosem bántottam, de bevallom, fenyegettem azzal, hogy megteszem. Csúnya dolgokat vágtam a fejéhez, nem vagyok büszke rá, de a pillanat hevében kicsúsztak ezek az indulatos, undorító dolgok. Itt volt ez a hatalmas titok: szeretőm van, terhes lett, és úgy leszek apa, hogy nem attól a nőtől akarok gyereket, nem őt szeretem, és nem tudok semmit sem tenni - ismerte el. 

Solti Ádám és Berni a Nyerő Páros 2018-as, második évadában.
Solti Ádám és Berni a Nyerő Páros 2018-as, második évadában.
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Solti Ádám eleinte próbálta megóvni feleségét, ezért hallgatott a titokról még akkor is, amikor 2020 augusztusában megszületett a kisfia. Másfél év alatt mindössze párszor látta a gyermeket, akinek anyja egyszer Soltiék házához is elment. Hogy ne keltsen feltűnést, behívta, a nő a kezébe nyomta a babát és képeket, videókat készített. A színész biztos volt benne, ha nem áll elő a történettel, a nő felhasználná ezeket a felvételeket. 

Felesége 2021 májusában tudta meg a titkát, ezt követően pár hétre különköltöztek. Solti Ádám nem volt biztos benne, hogy valaha is megbocsát neki, ám párja úgy döntött, nem hagyja el, vele marad. Azóta sokkal erősebb és őszintébb a kapcsolatuk. 

Solti Ádám és Berni a Pókember: Nincs hazaút díszbemutatóján 2021 decemberében.
Solti Ádám és Berni a Pókember: Nincs hazaút díszbemutatóján 2021 decemberében.
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

- Tudom, a kisgyermek semmiről sem tehet. Biztos, hogy ez most rengeteg nőtársamat megbotránkoztatja, de megbocsátottam Ádámnak, mindenki követhet el hibákat az életben, de a férjem rászolgált arra, hogy kapjon tőlem egy második esélyt - nyilatkozta a Blikknek Solti Berni. 

A feleség a férjével együtt nyitott arra, hogy a kisfiú az életük része legyen, amikor az anyja jelenléte már nem szükséges a találkozásokhoz. A házaspár ugyanis úgy látja, az anya nem a fia érdekeit nézi, csak az a fontos számára, hogy a házasságukat tönkretegye, és Solti Ádámmal kapcsolatban maradjon. 

Pápai Joci megcsalta feleségét

Az énekes először az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban beszélt arról, hogy miután apa lett, megcsalta a feleségét, aki ezért elhagyta. Nem titkolózott, Anita elé állt, és bevallotta neki hűtlenségét, mire az asszony még aznap elköltözött. 

Pápai Jocit azonnal elhagyta a felesége, amikor bevallotta neki hűtlenségét

Pápai Joci először beszélt arról, hogy házasságuk elején megcsalta a feleségét, aki ezért elhagyta.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük