A mi kis falunk színésznője levágatta hosszú haját: ilyen rövid lett Sodró Eliza frizurája
Sodró Eliza életében először kért rövid frizurát a fodrászától, a színésznő évekig viselt derékig érő hajat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sodró Eliza 2010 és 2015 között végezte el a Kaposvári Egyetem színművész szakát. Az elmúlt években olyan produkciókban láthattuk, mint Az ajtó, Az egynyári kaland vagy a Tóth János. 2016-tól a Radnóti Színház társulatának tagja. 2020-ban csatlakozott A mi kis falunk szereplőgárdájához, ő alakítja Pali bácsi lányát, Sacit. 

A sorozatban általában összefogott hajjal láthattuk, derékig érő loknijait a színházi szerepeiben sem sűrűn mutatta meg: legtöbbször parókában lépett a színpadra, vagy kontyokat, fonatokat viselt, egyszer lógott lófarokban a haja, de akkor toldottak az eredeti hajhosszához.

Sodró Eliza levágatta hosszú haját

A magánéletben sem szerette kibontva viselni a tincseit, sokszor a leghétköznapibb tevékenységben is zavarta, hogy hosszú a haja.

- Nem szerettem kibontva hordani, mert ráültem, beakadt az ajtókilincsbe, folyamatos katasztrófák történtek. A buszon sem szerettem, ha hozzáért a támlához, úgyhogy általában azt csináltam, hogy feltekertem a fejem tetejére, és egy hajcsipesszel rögzítettem - mesélte a Fókuszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Épp ezért döntött a hajvágás mellett. Hatalmas változás, hogy immár rövid frizurát visel, azt mondja, egy egészen új ember néz vissza rá a tükörből. Nem csoda, hogy így érez, hiszen egészen idáig csak a színházi szerepek miatt nyúlt fodrász a hajához.

- Most már érzem, hogy elmúltam harminc, ez a királylány-style már a húszas éveimben is kicsit gáz volt, ki akartam próbálni valami mást. 

sodró-eliza
Fotó: RTL Klub/Fókusz

47 centiméterrel lett rövidebb a színésznő haja, a levágott tincseket pedig jótékony célra ajánlotta fel: paróka készül belőlük.

- A nagymamám beteg volt, a gyógyulási folyamat alatt járt kemoterápiára. Emlékszem a pillanatra, amikor felrakott egy parókát, látszott rajta, hogy ugrott egyet az önbizalma, és jobban esett tükörbe néznie. 

A mi kis falunk színészei a valóságban

A mi kis falunk 2017. februári elindulása óta a sorozat szereplői országos közönségkedvencek lettek. Ez nemcsak a főszereplőkre, hanem a karakterszerepekben láthatókra is igaz. Képes összeállításunkban megnézheted a sorozat több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is. 

Ezt is szeretjük