A No Thanx együttes tinisztárját imádták a lányok: most fel sem ismerni Skrapits Eriket
Skrapits Erik helyes tinisztárból jóképű családapa lett, akiért most egy egészen más korosztály rajong, mint a 2000-es években.

no-thx-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek második felében, ha valaki megemlítette a No Thanx együttest, a tinik nagyja megőrült. A pop-rock stílust játszó formáció 2006-ban indult hódító útjára, nem kellett hosszú ideig várniuk a sikerre: az Egy másik nemzedék című dalok pillanatok alatt gigasláger lett.

Az akkori frontember, Skrapits Erik 2009-ig volt tagja a formációnak, ezután szólókarrierbe kezdett. Sokáig volt rendszeres vendége a különböző tévéműsoroknak, majd egy idő után egyre kevesebbet hallatott magáról.

Skrapits Erik 2022-ben

Az immár 33 éves családapa a mai napig a zenei életben tevékenykedik, ám immár egy másik generáció rajong érte. Valóságos rocksztárnak számít a gyermekeknél.

erika
Fotó: RTL/Reggeli

Brandnyúlként megőrülnek érte a kicsik: az ötletet, hogy olyan produkciót hozzon létre, amely kifejezetten a kisebb korosztálynak szól, a lányai inspirálták.

A cikk az ajánló után folytatódik

Két kislánya született: Molli és Lola másfél és négy és fél évesek. Általuk született meg az életnagyságú nyuszi ötlete, aki tündéri dalaival szórakoztatja a legkisebbeket.

- Saját példából jött ez az egész: a gyerekeink nem hallgatnak magyar gyerekzenét, folyamatosan a külföldi klipeket nézték. Nagyon sokat jártunk a világban, és mindig elkapta őket a mini disco láz. Amikor elmész egy szállodába, és a gyerekeket animátorok foglalkoztatják, táncoltatják - mesélte a Reggeliben.

Óriás tapsifülesként tele a naptára: rendezvényekre, születésnapokra hívják. Brandnyúlként azonban nem csak arra figyel, hogy a kicsik jól mulassanak, a mozgás szeretetét és az egészséges étkezést is szeretné átadni nekik.

A Barátok közt Danijának gyerekkora

Váradi Zsolt 12 esztendős volt csupán, amikor egy csapásra országosan ismert tinisztár lett belőle. Azután, hogy 1998. október 26-án berobbant hazánk leghosszabb ideig futó sorozata, a Barátok közt, nem tudott úgy végigmenni az utcán, hogy ne ismerték volna fel.

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük