A No Thanx együttes tinisztárját imádták a lányok: most fel sem ismerni Skrapits Eriket

Skrapits Erik helyes tinisztárból jóképű családapa lett, akiért most egy egészen más korosztály rajong, mint a 2000-es években.

no-thx-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek második felében, ha valaki megemlítette a No Thanx együttest, a tinik nagyja megőrült. A pop-rock stílust játszó formáció 2006-ban indult hódító útjára, nem kellett hosszú ideig várniuk a sikerre: az Egy másik nemzedék című dalok pillanatok alatt gigasláger lett.

Az akkori frontember, Skrapits Erik 2009-ig volt tagja a formációnak, ezután szólókarrierbe kezdett. Sokáig volt rendszeres vendége a különböző tévéműsoroknak, majd egy idő után egyre kevesebbet hallatott magáról.

Skrapits Erik 2022-ben

Az immár 33 éves családapa a mai napig a zenei életben tevékenykedik, ám immár egy másik generáció rajong érte. Valóságos rocksztárnak számít a gyermekeknél.

erika
Fotó: RTL/Reggeli

Brandnyúlként megőrülnek érte a kicsik: az ötletet, hogy olyan produkciót hozzon létre, amely kifejezetten a kisebb korosztálynak szól, a lányai inspirálták.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Két kislánya született: Molli és Lola másfél és négy és fél évesek. Általuk született meg az életnagyságú nyuszi ötlete, aki tündéri dalaival szórakoztatja a legkisebbeket.

- Saját példából jött ez az egész: a gyerekeink nem hallgatnak magyar gyerekzenét, folyamatosan a külföldi klipeket nézték. Nagyon sokat jártunk a világban, és mindig elkapta őket a mini disco láz. Amikor elmész egy szállodába, és a gyerekeket animátorok foglalkoztatják, táncoltatják - mesélte a Reggeliben.

Óriás tapsifülesként tele a naptára: rendezvényekre, születésnapokra hívják. Brandnyúlként azonban nem csak arra figyel, hogy a kicsik jól mulassanak, a mozgás szeretetét és az egészséges étkezést is szeretné átadni nekik.

A Barátok közt Danijának gyerekkora

Váradi Zsolt 12 esztendős volt csupán, amikor egy csapásra országosan ismert tinisztár lett belőle. Azután, hogy 1998. október 26-án berobbant hazánk leghosszabb ideig futó sorozata, a Barátok közt, nem tudott úgy végigmenni az utcán, hogy ne ismerték volna fel.

Hiába volt Berényi Daniként tinisztár: kikapcsolták náluk az áramot, mert nem telt a számlákra

Váradi Zsoltot 12 évesen ismerte meg az ország a Berényi család Danijaként.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük